Max Verstappen krijgt een eigen documentaireserie over priveleven

Fans van Nederlands laatste sprankje hoop opgelet: er komt een driedelige documentaireserie over het leven van Max Verstappen. In de docuserie krijg je te zien hoe Verstappen écht in de Formule 1 terecht is gekomen. Een serie over persoonlijke verhalen, familie, pure winnaarsmentaliteit en het leven buiten de F1.

Max Verstappen: Whatever it Takes

Verstappen heeft als persoon van Nederland een raceland gemaakt. Dat een 23-jarige man zoveel impact kan hebben is natuurlijk uniek. De spraakmakende serie laat voor het eerst zien welke impact dat heeft op zijn leven, maar ook op dat van zijn familie. In de driedelige documentaireserie wordt de opkomst van Max Verstappen getoond en verteld door de personen die het dichtst bij hem staan.

, Max Verstappen krijgt een eigen documentaireserie over priveleven
Foto: Bigstock

Rode draad van het verhaal is het kenmerk ‘passie voor racen’. Omdat er voor de familie een levensdoel was: Max Verstappen een Formule 1-ster laten worden. De afgelopen jaren is Max Verstappen gevolgd en zijn de belangrijkste mensen om hem heen geïnterviewd. Daardoor is er een prachtig portret ontstaan van een pure winnaar, die net zoals iedereen gewoon een mens is.

Succes herbeleven en leven buiten de F1

Helmut Marko (Senior Advisor Red Bull Racing) en Jos Verstappen blikken terug op de weg van Max naar de F1. In de serie herbeleef je de successen van Verstappen samen met zijn naasten en zie je hoe Max zijn eigen weg vindt in de Formule 1.

Tenslotte is er ook aandacht voor de persoon Max Verstappen buiten de baan. Vrienden vertellen over de persoon Max en de camera volgt hem op een aantal bijzondere momenten. Met opmerkelijk beelden als resultaat.

Vanaf donderdag 17 december is de docuserie te zien bij Ziggo Movies & Series.

Check ook: Max Verstappen introduceert eigen TAG Heuer-collectie

, Max Verstappen krijgt een eigen documentaireserie over priveleven