Magistrale momenten van El Professor in La Casa de Papel

CREDITS: La Casa de Papel | Netflix

La Casa de Papel houdt de gemoederen sinds 2 mei 2017 flink bezig. Veel serieliefhebbers zien dit Spaanstalige meesterstuk als een aanwinst in de filmindustrie. Terecht ook, want Álex Pina en zijn team brengen al vier seizoenen bloedstollende situaties aan de man. De aankondiging van seizoen 5 was goed en slecht nieuws: iedereen wil het namelijk zien, maar helaas is het wel het laatste seizoen.

El Professor in La Casa de Papel: beste momenten tot nu toe

In de eerste vier seizoenen steelt El Professor geregeld volledig de show. De beste man is toch wel hét boegbeeld van de serie. Hij leidt de groep en zorgt ervoor dat het onmogelijke, mogelijk wordt gemaakt. Samen met zijn specialistenteam wil hij namelijk de grootste overal uit de Spaanse geschiednis bewerkstelligen.

El Professor wordt gespeeld door Álvaro Morte. Voor de Spanjaard is La Casa toch écht de doorbraak geweest. De hele seriewereld weet nu wie hij is, en dat heeft deuren voor ‘m geopend. Waarom? Check deze scènes maar…

Seizoen 5 La Casa

Een aantal weken geleden dropte Netflix de trailer van seizoen 5. Hier gaan we. Hier zaten we al een tijdje op te wachten. La Casa de Papel seizoen 5 staat al een tijdje op de planning, maar een trailer hadden we nog niet. Netflix kondigde met veel bombarie de trailer aan. En iedere seriefan kon zijn geluk niet op. Want: het is La Casa. 

In de trailer wordt duidelijk dat El Professor in grote problemen zit. We zien namelijk hoe Alicia Sierra El Professor laat beven. De bij de politie ontslagen ‘bende-jager’ houdt hem onder schot. Maar goed, hij leeft nog, dus het kan alle kanten op in het allerlaatste seizoen van de megahit…