Vanaf vandaag is Lupin deel 2 te zien op Netflix

CREDITS: Screenshot Lupin | Netflix

Het is dan eindelijk zo ver. Het tweede deel van het eerste seizoen van Lupin is nu te zien op Netflix. We kunnen vanaf vandaag weer gaan genieten van de acteerkunsten van Omar Sy, die de rol van Assane Diop vertolkt. Netflix dropt namelijk om 09:00 uur de vijf afleveringen die dit seizoen compleet moeten maken. De serie waarin de meesterlijke dief wraak wil nemen op de rijkelui die zijn vader erin hebben geluisd, eindigde met een ongekende cliffhanger..

Vanaf vandaag is Lupin deel 2 te zien op Netflix

Nu je weer een dosis aan kijkvoer voorgeschoteld krijgt zijn je plannen voor dit weekend duidelijk. Naast het genieten van het mooie weer op de terrassen moet je namelijk ook gaan bingen, want dit tweede deel wil je echt niet missen. En met dit weer doe je dit natuurlijk het liefst in je achtertuin. Check hier nog één keer de trailer:

Het vervolg

Eerder deze week werd je al warm gemaakt met de first look van het tweede deel. Deze sloot aan op de cliffhanger waar het eerste deel mee is geëindigd. Zijn zoontje is namelijk ontvoerd door de familie Pellegrini nadat Diop deze familie heeft beroofd om zijn vader te wreken. De kleine first look hint op al op een bloedstollende achtervolging. Het beloofd een tweede seizoenshelft vol spanning en genialiteit te worden.

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…