Goed en slecht nieuws: Netflix dropt slotakkoord van La Casa

CREDITS: Foto: Netflix

Chichas & senors, de hitserie La Casa de Papel is terug. Netflix dropte zojuist de officiële trailer van het tweede deel van het vijfde seizoen. Geweldig nieuws, toch? Nou, helaas is er ook iets minder nieuws: La Casa de Papel stopt na dit seizoen. Dit gaf Netflix aan na de aankondiging van het nieuwe kijkvoer. Dat wordt dus een zwart gat na het bingen van dit nieuwe seizoen. Al goed, de trailer belooft ons een explosief einde. Wij nemen de eerste beelden even met je door.

De eerste beelden van het laatste hoofdstuk

De eerste beelden zetten El Professor al in een ander daglicht. Na vijf seizoenen behind the scenes de lijntjes te hebben uitgezet, zal de professor nu volledig opgaan in de actie. Dit gebeurt allemaal na de dood van onze dappere chica Tokyo. Daarna zien we dat het leger de Bank van Spanje inbreekt, en de gegijzelden bevrijden. Rio, Denver, Stockholm en Lissabon zitten op dat moment allemaal vast in de bank. Of ze hieruit zullen ontsnappen, zullen we in het nieuwe en laatste deel gaan zien.

La Casa de Papel
Foto: Netflix

Releasedatum van La Casa de Papel seizoen 5, deel 2

Het verhaal dat sowieso nagelbijtend spannend is, belooft dus een daverend vervolg en einde op te leveren. Heel lang hoeven we trouwens niet meer te wachten op het laatste deel: op 3 december gaat het hoofdstuk in première. Helaas zullen we daarna dus geen nieuw seizoen meer zien, of proberen de makers ons helemaal gek te maken en komt er toch een plottwist?

We gaan het allemaal beleven in het nieuwe hoofdstuk van La Casa de Papel, check voor nu de meeslepende trailer hier: