15 Kutfilms die je toch wilt kijken, want: mooie vrouwen!

CREDITS: Screenshot | Springbreakers

De winter staat weer voor de deur en dit betekend dat stelletjes in Nederland weer achter hun Netflix account kruipen onder een dekentje van de Blokker. Dit is de tijd van het jaar dat de burgerlijkheid in Nederland trekt en vele mensen de buitenlucht zo veel mijden. Persoonlijk heb ik altijd het idee dat deze beweging geïnitieerd is door de vrouw. Voor ik het weet zit ik op de bank met een kop verse munt thee in mijn hand naar een softe film van Ryan Gosling te kijken. Speciaal om dit scenario te voorkomen zijn hier vijftien films die jij en je meisje allebei leuk vinden. Begrijp me niet verkeerd, de films zijn niet om aan te gluren, maar toch hebben ze iets dat blijft boeien…

 

Kut films met mooie vrouwen:

15. Friends With Benefits

Een zoet sappige zwijmel film, waar je in de eerste vijf minuten van de film al kan zien hoe die gaat eindigen, maar  dat maakt niet uit want jij kan heel de film genieten van de beeldschone Mila Kunis!

14. There Is Something About Mary

Een film uit de ouwe doos, maar dat hoef niet per definitie vervelende te zijn, Cameron Diaz is hier namelijk nog een jonge godin en de droom vrouw van iedere opgewonde tiener. Enjoy!

13. No Strings Attached

Een film die bijzonder veel op de nr.15 lijkt, maar niet getreurd het verhaal speelt zich hier af rondom de bloedmooie Natalie Portman!

12. Don Jon

Eveneens een slechte film die, thank god, opgeleukt wordt door een hete meid. Don is porno-verslaafd, ondanks dat hij de sexy Scarlett Johansson als vriendin heeft. Hele slechte fictie dus…

11. Tomb Raider

Duhh, deze film kennen we allemaal. Misschien is het stiekem niet helemaal de film die je vriendin wilt zien, maar jij wilt dat zeker wel! Niet dat de film goed is, maar er is toch één goed reden om ‘m te gaan kijken: Angelina Jolie als Lara Croft natuurlijk!

https://www.youtube.com/watch?v=5BCjdQGnCtk

10. Step Up

Een onvervalste chick flick waar het eerst fout lijkt te gaan voor Jenna en Channing, maar oh nee, uiteindelijk komt het toch goed. In de tussen tijd kun jij de dance-moves van Jenna Dewan.

9. Naomi And Ely’s No Kiss List

De titel van de film verklapt al dat dit geen film is die je met je maten gaat kijken. Ondanks dat zal je je niet vervelen met Victoria Justice om tegen aan te kijken.

8. Vicky And Cristina In Barcelona

Echt een dramatische film, zelfs de looks van Penelope Cruz lukken het maar net om de film dragelijk te maken. Gelukkig besluiten tegenspeelster Scarlett Johansson en zij op een gegeven moment om elkaar even goed te inspecteren met de tong. Mooi moment, maakt de film de moeite waard.

7. Hot Pursuit

Probeer er bij deze gewoon een heel ander verhaal bij te verzinnen terwijl je aan het kijken bent. Echt een van de slechtere films die ik in mijn leven gezien heb, maar als er iemand is die er nog wat van kan maken is het Sofia Vergara wel. Haar sexy Colombiaanse accent laat je bloed sneller stromen!

6. Costa!

Deze film hoort er natuurlijk ook tussen! Of je het nu doet voor Sylvie, Georgina of Katja (duhh!). Ook Pista! (de winterse en nog ergere opvolger) is een must-see. Zit ook nog een klein bijrolletje met Chantal Janzen in!

5. Valentine’s Day

Misschien wat vroeg voor Valentijnsdag, maar het is nooit te vroeg voor Jessica Alba!

4. I Love You, Beth Cooper

Een heel onsamenhangende film die eigenlijk nergens naar toe gaat, maar wel met Hayden Panettiere in de hoofdrol. Zo zie je maar weer..

3. My Boss’s Daughter

Lijkt op het eerste gezicht een hele normale en slome rom-kom, tot dat je er achter komt dat niet alleen Tara Reid, maar ook Carmen Electra in de film speelt!

2. The Other Woman

Vorig jaar kwam deze film uit en was gelijk de eerste film van hottie Kate Upton. Haar acteerdebuut staat op vele mannen hun netvlies gebrand. Ook Cameron Diaz, die er nog steeds heerlijk uit ziet, zit in de film. Maar we kijken natuurlijk voor Kate:

1. Springbreakers

Dit is naar mijn mening toch wel de aller, aller, aller slechtste film ooit! Het verhaal is dramatisch en ik heb me de hele film afgevraagd, waar ik naar zat te kijken. Maar toen wist ik het ineens: Vanessa Hudgens en Selena Gomez die de volledige film in bikini lopen.