Suicide Squad: Idris Elba en Margot Robbie stelen keihard de show

CREDITS: Trailer Suicide Squad 2021 | Warner Bros. Pictures

Eindelijk is het dan zover. De Suicide Squad is klaar om deze zomer te knallen. Schrijver en regisseur James Gunn bevestigde met DC dat de film een reboot wordt. De beste man heeft de afgelopen jaren gewerkt aan zijn masterpiece.

De trailer van Suicide Squad laat nieuwe gezichten zien

De film combineert nieuwe personages met terugkerende favorieten zoals Margot Robbie’s Harley Quinn en Viola Davis’ Amanda Waller. Maar wie zijn dan de nieuwe gezichten? Gunn onthulde een deel van de brute cast voor Suicide Squad in september 2019. Maar de rest werd afgelopen augustus aangekondigd. Waaronder Idris Elba, John Ceta, Pete Davidson en Peter Capaldi zijn de nieuwe gezichten. Daarnaast wordt King Shark ingesproken door niemand dan Sylvester Stalone. We weten nog steeds niet wie Taika Waititi gaat spelen, dus dat is nog even afwachten.

Suicide squad, Suicide Squad: Idris Elba en Margot Robbie stelen keihard de show
Foto: Screenshot trailer Suicide Squad 2021 | Warner Bros. Pictures

Het verhaal

Volgens veel rapporten kreeg Gunn alle vrijheid om de film een succes te maken. Hij mocht zijn goede dosis humor inzetten dat van Guardians of the Galaxy ook een succes heeft gemaakt. En aan de trailer kunnen we zien dat Gunns harde werk zijn vruchten heeft afgeworpen. De trailer van de Suicide Squad laat een vrolijk anti-heldenavontuur zien. John Cena speelt in de film een klootzak die op zoek is naar gerechtigheid. Terwijl de bloedmooie Margot Robbie en Viola Davis genieten van hun vrijheid. En we zijn natuurlijk bijzonder nieuwsgierig wat Idris Elba’s personage voor ons in petto heeft.

Wij kunnen niet wachten om deze hilarische film te zien. The Suicide Squad komt zes augustus uit in bioscopen en op HBO Max. Check hieronder de trailer. Ben je benieuwd welke films er nog meer dit jaar uitkomen? Dan moet je dit artikel zeker checken.