Ze zijn terug: hier is de nieuwe trailer van Jackass Forever

Dingen doen die je gewoon niet moet doen. Daar kennen we Jackass van. Het legendarische tv-programma van Jeff Tremaine, Johnny Knoxville en Spike Jonze heeft ons laten rollen van het lachen. Wat deze eindbazen deden was ongekend, maar vooral ook onwerkelijk. Zó gevaarlijk dat iedereen het leuk vindt om te kijken. Nu nog steeds…

Jackass is terug

En dat komt goed uit. De mannen van Jackass zijn namelijk terug met weer een – waarschijnlijk – legendarische film. Ze communiceren namelijk met de slogan ‘Some people never learn.’ Dat belooft veel goeds. Héél veel.

Jackass Forever , Ze zijn terug: hier is de nieuwe trailer van Jackass Forever
Foto: Jackass Forever | Universal Pictures

Trailer Jackass Forever

Ze zijn voor de film namelijk weer terug als vrienden. In de nieuwe film laten ze zien dat die trap in de ballen van vroeger nog steeds perfect is. We zien in de trailer weer fantastische pranks die nostalgische en pijnlijke gevoelens bij ons oproept. Want eerlijk is eerlijk; je hebt vast en zeker een keer iets uit Jackass nagedaan.

De daredevils gaan weer levensgevaarlijke, bizarre, absurde en extreme stunts doen. Daarbij krijgen ze vaak hulp van nieuwkomers uit onverwachte hoek. Daar kunnen wij in ieder geval niet op wachten!

Ze beloven verder te gaan dan ooit. We weten niet hoe ze dat gaan doen, maar het klinkt héél vooruitstrevend. 21 oktober zullen we het weten, want dan draait Jackass Forever in de bioscoop. Laat maar komen!