Voor de GoT-fans: de trailer van House of the Dragon

Menig Game of Thrones-en serieliefhebber wacht hier al een tijdje op, maar nu heeft HBO heeft het goede nieuws de wijde wereld ingestuurd. De nieuwste trailer van House of the Dragon staat online. De eerste glimp belooft weer genoeg spanning om te verdrinken in het verhaal.

Trailer House of the Dragon

De follow-up van het succes van Game of Thrones brengt je nóg verder in de burgeroorlog van de Westeros. Op de vraag of het kan voldoen aan het niveau en succes van Game of Thrones krijgen we nu de eerste antwoorden. Er komt een flinke portie chaos, drama en sensatie voorbij tijdens de eerste minuten van de serie. Dat komt med door de strijd om de na de dood van Koning Viserys. In zo’n machtsstrijd mag je natuurlijk veel achterdochtigheid, gemene spelletjes en vooral slachtoffers verwachten.

House of the Dragon, Voor de GoT-fans: de trailer van <strong>House of the Dragon</strong>
Foto: HBO MAx

Releasedatum

De trailer laat het verlangen naar de lancering van House of the Dragon nóg meer toenemen. Afhankelijk van je geduld is het goede nieuws eruit: de release date.

Als je een ware fan bent, dan mag je maandag 22 augustus met rood omcirkelen in je agenda. Daarnaast zal er wekelijks een nieuwe aflevering verschijnen. Kun je niet nog een maandje wachten? Tijd genoeg om acht seizoenen Game of Thrones erdoorheen te jagen! Naast de lancering van de trailer, is het nu ook mogelijk dieper in de wereld van House Targaryen te duiken. Via de app House of the Dragon: DracARys is het mogelijk via Augmented Reality een nieuwe blik te werpen in de wereld van Westeros.

Goed, je kwam natuurlijk voor de trailer. Oordeel zelf: gaat de House of the Dragon het ‘mislukte’ slotstuk van Game Thrones goedmaken?

Source:
LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…