Dwayne Johnson bevestigt dat Hobbs & Shaw 2 komt

Dwayne Johnson heeft in een Q&A-sessie op Instagram aangegeven dat er een vervolg komt van Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Goed nieuws voor de fans die eerder werden teleurgesteld doordat Fast & Furious 9 met zeker een jaar is uitgesteld. Hobbs & Shaw 2 kan zomaar weer eens een dikke film worden met twee kale bazen. Naast The Rock speelt namelijk ook Jason Statham in de film als hoofdrolspeler.

The Rock bevestigt Hobbs & Shaw 2

In de Insta-sessie ging Dwayne Johnson in op een vraag over het vervolg van de eerste film. Hij maakte snel duidelijk dat er een vervolg komt: “We ontwikkelen nu de volgende film, de volgende Hobbs & Shaw-film, en ik ben er behoorlijk enthousiast over.”

Mocht je niet weten waarom Hobbs & Shaw zo populair is, dan is hier een kleine update. Het gaat over het losbandige duo Luke Hobbs (Johnson) en Deckard Shaw (Jason Statham). Die eerder in een film van Fast & Furious de tegenstanders waren van hoofdrolspeler Vin Diesel.

Uiteindelijk worden The Rock en Statham metgezellen en bondgenoten, ondanks dat er eerst veel wrijvingsdynamiek is. Samen moeten ze een internationale zaak oplossen en hun sterke persoonlijkheden beheersen.

Succes

De film heeft uiteindelijk wereldwijd bijna $760 miljoen opgebracht. Waardoor het dus geen kwaad kan om nog een tweede film te maken. De actiefilm is geschreven door David Leitch en naast Johnson en Statham hebben ook Idris Elba en Kevin Hart een rol in de film. Een cast waar je dus u tegen zegt en die tweede film wil je zien.

hobbs & shaw 2
Foto: Screenshot | Hobbs & Shaw Trailer | Universal Pictures
LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Inspiratieguide voor de grandpa core-stijl
Ontwerpers die de verstofte schoenenkast van je opa als inspiratiebron gebruiken voor nieuwe sneakers en een overvloed aan cardigans op straat. Grandpa core is in volle motie.…