HBO’s verjaardagscadeau ‘Sopranos in 25’ maakt loyale fans spinnijdig

HBO viert deze week de 25e verjaardag van een van de geliefdste series die er ooit op het platform is uitgebracht: The Sopranos.

Alleen de manier waarop de verjaardag wordt gevierd, zorgt bij menig liefhebber van de misdaadserie voor opgetrokken wenkbrauwen.

HBO krijgt veel kritiek op viering van The Sopranos 

HBO heeft namelijk een officieel TikTok-account gelanceerd voor de iconische misdaadserie. Via dit account posten ze ‘Sopranos in 25′, waar ze elke aflevering van de serie in een TikTok-video van 25 seconden proppen. Het marketingteam zal vast gedacht hebben dat dit een geniaal idee was, maar de loyale fanbase van The Sopranos denkt daar compleet anders over. We citeren: ‘Ik weet niet zeker of ze in staat zijn om een slechter idee te bedenken.’ ‘Accepteer gewoon dat de hersenen van Gen Z gefrituurd zijn en de grootsheid van de show nooit zullen begrijpen.’ En ja, eerlijk is eerlijk: een van de beste tv-shows ooit in stukken van 25 seconden snijden? Dat klinkt ook voor ons niet echt als het beste idee ooit.

@thesopranos

“So what, no fucking ziti now?” #TheSopranos #Sopranos25 #HBO #SopranosTok Salute to 25 years of your favorite family. The Sopranos is streaming on @Max.

♬ original sound – The Sopranos

Genoeg lichtpuntjes tijdens jubileum van iconische serie

Gelukkig zijn er naast het TikTok-account ook nog andere activaties om de mijlpaal te vieren. In verschillende steden in de Verenigde Staten verschijnen pop-upsandwichwinkels en restaurants met The Sopranos-themagerechten zoals de Special Caprese van Satriale en Carmela’s Baked Ziti. Zo krijgen fans de gelegenheid om tijdens de verjaardag van de iconische serie te genieten van de culinaire wereld van The Sopranos.

Bovendien komen Robert Iler en Jamie-Lynn Sigler samen voor een jubileumeditie van de podcast ‘Not Today, Pal’. Deze editie gaat in op hun rollen tijdens The Sopranos en staat garant voor unieke anekdotes. Het TikTok-account is dus misschien ietwat misplaatst, maar gelukkig zijn er genoeg lichtpuntjes tijdens de verjaardag van de familie. Wij maken jullie dag ook nog even met deze iconische scène.

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…