Episch gevecht: Warner Bros dropt officiele trailer van Godzilla vs. Kong

CREDITS: Poster Godzilla vs. Kong | Warner Bros. 

Het ellenlange wachten is voorbij. HBO Max heeft op Twitter de officiële trailer van Godzilla vs. Kong onthuld. Geruchtenverspreiders hebben jarenlang gespeculeerd én gedroomd, nu krijgen ze eindelijk antwoorden. De trailer laat een episch gevecht zien tussen twee iconische monsters. Het is een voorgerecht dat naar meer smaakt. Daarom kunnen we niet wachten totdat 25 maart ’21 op de kalender verschijnt: de geplande releasedatum.

Nu al episch: officiële trailer van Godzilla vs. Kong

Godzilla vs. Kong is een vervolg op Kong: Skull Island uit 2017 en Godzilla: King of the Monsters uit 2019. Daarmee wordt het de vierde film uit de franchise MonsterVerse. De allereerste film in het fictieve universum was Godzilla in 2014. Een reboot van de Godzilla-franchise.

Casting on point en een veelbelovende trailer

Twee buitenaards grote monsters die het tegen elkaar opnemen, dat moet een spektakel worden. De trailer van twee minuten en 26 seconden is in ieder geval veelbelovend. Nu zijn we benieuwd of er een goede verhaallijn komt in Godzilla vs. Kong. Laten we hopen dat regisseur Adam Wingard ons niet blij maakt met een dode mus.

Qua casting zit het goed in elkaar. Zo gaan we bijvoorbeeld de pas 16-jarige Rebecca Hall terugzien. Rebecca speelde ook al mee in Godzilla: King of the Monsters. Daarnaast kan je haar ook herkennen als Eleven uit Stranger Things. De tiener wordt vergezeld door onder andere Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgård en Brian Tyree Henry.

Godzilla vs. Kong
Foto: Screenshot Godzilla vs. Kong trailer | Warner Bros. 

Fans zijn speechless 

Door Corona werd de film uitgesteld en uitgesteld. Verrassend? Nee. Vervelend? Ja. Gelukkig hebben MonsterVerse-fans nu iets visueel voorgeschoteld gekregen. En ze zien het helemààl zitten. Op het toonaangevende platform comicbook is te lezen dat fans speechless zijn. Het enthousiasme van de Tweets spat van je scherm af. Daardoor krijgen wij ook steeds meer zin in eind maart.

 

Tja, nu is het alleen nog maar wachten op het eindresultaat. Ben jij fan van franchises? Check dan hier waarom de nieuwe Marvel-serie WandaVision goed scoort op Rotten Tomatoes.