Daniel Craig schittert in officiele teaser Glass Onion: A Knives Out Mystery

Netflix krijgt het ook altijd voor elkaar. Met elke nieuwe release stijgt de spanning en drang om op de bank te ploffen met je schermpie aan. Met de nieuwste teaser van Glass Onion: A Knives Out Mystery weten ze wederom te scoren.

Teaser Glass Onion Knives Out part two

Netflix heeft zojuist de dikke teaser gedropt van het vervolg van Knives Out. De officiële teaser van het vervolg belooft veel goeds. Een reis naar Griekenland van onze beste detective gaat gepaard met een hoop knaldrang, motieven en actie.

glass onion, Daniel Craig schittert in officiele teaser <strong>Glass Onion: A Knives Out Mystery</strong>
Screenshot Teaser Kinves Out II – YouTube – Netflix

Daniel Craig

De kans op een kaskraker zit er vaak al gauw in als Daniel Craig als hoofdpersoon op je beeldscherm verschijnt. Ook afgaande op het vorige deel belooft de teaser een vervolg op het succes. Regisseur Rian Johnson omschrijft het dan ook als een echte rollercoaster, geen kruiswoordpuzzel. De zintuigen van menig Netflix-liefhebber zijn in ieder geval geprikkeld.

Voorlopig moeten we het doen met een kleine sneak peak en is het wachten op de trailer. Voor de officiële release zullen we helaas nog langer moeten wachten. Vanaf 23 december is-ie officieel te zien op Netflix.

Bereid je alvast voor en check de teaser hier:

Source:
Netflix
LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…