Frank Lammers showt op hilarische wijze nieuwe cast van Ferry de Serie

CREDITS: Netflix Media Center

Netflix hoeft het gelukkig niet alleen te hebben van Engelstalig succes. Heel Nederland ging goed op de serie Undercover én vooral op drugsbaron Ferry. Dat succes wordt nu verder uitgemolken. Frank Lammers zelf onthult zijn squad voor Ferry de Serie op geheel eigen en iconische wijze.

Ferry: de Serie

Het verhaal van de Brabantse onderwereld gaat gewoon verder waar die gestopt leek. En absoluut niet met de minste namen. Zo gaat Ferry weer op pad om zijn stempel te drukken op de Brabantse xtc-wereld. Helaas is het drugswereldje niet voor zoetsappige handeltjes, waardoor het een kwestie van tijd is voordat de oorlog met drugsbaron Arie Tack en een helse motorbende ontvlamt. Aan de top van de lugubere business komen levert niet alleen fysieke klappen op, maar ook klappen in bijvoorbeeld de liefde.

Foto: Netflix Media Center

Frank Lammers onthult zijn crew zonder schaamte

In een hilarische collab met Netflix onthult hij met iconische moves zijn partners in crime om Netflix-kijkend Nederland opnieuw omver te blazen. Elise Schaap, Tim Haars, Huub Smit, Monic Hendrickx, Raymond Thiry, Kevin Janssens en Yannick van den Velde komen oud en vertrouwd terug op je beeldscherm. Plus: filmicoon Tygo Gernandt is één van de ‘gelukkigen’ die zich ook in het onderwereldje mag mengen.

Met de onthulling van de cast is ook het aftellen naar de eerste teasers en trailers begonnen. Het eerste vermakelijke tafereel heeft Frank Lammers in ieder geval al op je beeldscherm gepompt. Check de hilarische onthulling zelf om goed voorbereid de drugswereld tegemoet te gaan.

Source:
Netflix Media Center
Total
0
Share