Fotoserie: dit is waarom jij naar Cinque Terre wil

Er zijn een aantal spots in de wereld waar Insta-pups op afkomen om hun feed op te pimpen. Ergens een beetje sad, maar goed: we snappen het. Het hoort er tegenwoordig gewoon een beetje bij.

De Italiaanse Cinque Terre is zo’n bestemming. Je weet wel, die vijf fotogenieke, ruige dorpjes langs de kust met gekleurde huizen. Ja, die ja.

Cinque Terre: deze fotoserie bewijst dat je er naartoe moet

Cinque Terre is uitermate geliefd bij roadtrippers én modellen. Alles aan de dorpjes Manarola, Vernazza, Corniglia, Monterosso en Riomaggiore is perfect. De kleuren, het water, de strandbedjes, de Italianen, de auto’s, het licht, de rotsen, de boten enz. enz. Je kan blijven doorgaan.

Wij zijn van mening dat foto’s soms veel meer zeggen dan woorden. Dus we hebben een fotoserie van de Cinque Terre voor je gemaakt. Gewoon omdat het heerlijk wegkijkt. En deze foto’s zijn hét bewijs dat je hiernaartoe wil. Geniet:

Foto’s: Marsela Sulku, Sung Jin Cho, Josh Hild, alevision.co, Kirsten Velghe, Fabio Santaniello Bruun, Matthew DeBlieux, Stephen Kraakmo, Ilya Orehov, Julia Solonina