Hier zijn de eerste beelden van Formula 1: Drive to Survive S4

CREDITS: Netflix

Netflix-fans, raceliefhebbers en Toto Wolff-haters: eat your heart out. De streaminggigant gooit er namelijk net een persbericht uit. En niet zomaar eentje. Hierin onthult Netflix namelijk de eerste beelden van Formula 1: Drive to Survive seizoen 4 en de releasedatum. Vanaf 11 maart check jij nooit eerder vertoonde beelden, interviews, rivaliteit, onverwachte podiumplaatsen en de intense titelstrijd tussen Red Bull en Mercedes. Mooi meegenomen: 11 maart is precies een week voor de start van het nieuwe raceseizoen.

Formula 1: Drive to Survive S4

Ook dit seizoen heeft weer tien afleveringen en je wordt weer helemaal de F1-wereld ingezogen. De behind-the-scenes-beelden zijn heerlijk kijkvoer voor fans. De serie laat zien hoe de coureurs en teams zich voorbereiden op de strijd om het kampioenschap. Een hevig kampioenschap, dus. Want we weten allemaal hoe het seizoen is gelopen….

De eerste drie seizoenen waren al om je vingers bij af te likken. Het laatste seizoen is alleen maar lekkerder geworden. Dit moet dus wel een nieuw hoogtepunt in het Drive: to Survive-boek. Hierbij de allereerste, stilstaande beelden: