Netflix dropt dikke teaser van Formula 1: Drive to Survive S4

CREDITS: Netflix Media Center

It’s lights out and away we go! Netflix heeft het startschot gegeven voor het vierde seizoen van Formula 1: Drive to Survive S4. Dit moet wel één van de dikste seizoenen worden, want het zal veel gaan over de titelstrijd 4.0 van vorig jaar. In de eerste teaser zien we middelvingers, kapotte koptelefoons, de crashes tussen Max en Lewis en brute behind-the-scenes-beelden.

Formula 1: Drive to Survive S4

Netflix kondigde het al groots aan, en dat blijkt terecht. Seizoen 4 gaat een klapper worden. Het verhaal van vorig vraagt er natuurlijk ook om. Olav Mol wist het live al: de laatste ronde van Abu Dhabi was de apotheose der apotheose’s. Nu gaan we te zien krijgen hoe het hele seizoen in de garages van de topteams is verlopen. We kunnen niet wachten.

, Netflix dropt dikke teaser van Formula 1: Drive to Survive S4
Foto: Netflix Media Center

Netflix spreekt

De streaminggigant omschrijft het zelf als volgt: “Het nieuwe seizoen van Formula 1: Drive to Survive neemt fans opnieuw mee achter de schermen en laat zien hoe de coureurs en teams zich voorbereiden op de strijd om het kampioenschap. Met nooit eerder vertoonde beelden en interviews met de grootste namen uit de Formule 1. Bereid je voor op rivaliteit, onverwachte podiumplaatsen en een intense titelstrijd tussen Mercedes en Red Bull.

Verstappen veel in beeld?

Nationale held Verstappen heeft zich in het verleden vaak kritisch uitgelaten over Formula 1: Drive to Survive. We dus ook knetterje benieuwd of we hem veel gaan zien in het vierde seizoen. In de teaser is hij een aantal keer te zien – inclusief een duimpje – maar hij komt nog niet aan het woord. Andere hoofdrolspelers zoals Christian Horner, Toto Wolff en Lewis Hamilton hebben wel al wat spraakwater gedronken.

Je krijgt tien afleveringen voorgeschoteld van Netflix en vanaf 11 maart kan je het vierde seizoen van de hitserie checken. Let’s go!

LEES OOK
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…