Netflix dropt volledige cast en beeldmateriaal Ferry 2

CREDITS: Netflix Media Center

We kunnen ondertussen toch wel stellen dat Nederland aardig in de ban is van Ferry. Kijk je links, zie je het gezicht van de drugsbaron. En kijk je rechts, zie je hem ook weer ergens verschijnen.

Wen er maar alvast aan, amigo. Er zal de komende tijd namelijk weinig verandering in komen schatten wij alvast in.

Frank Lammers maakt wÉÉr een comeback als Ferry

Wij wisten door het interview met Frank Lammers een tijdje terug natuurlijk allang dat er nog iets in de pijplijn zat. Nu deelt Netflix zelf de volledige cast van Ferry 2.

Frank himself neemt hier natuurlijk weer de hoofdrol op zich, terwijl Huub Smit ten opzichte van de serie ook meer naar de voorgrond wordt gedrukt. Daarnaast zien we ook Aiko Mila Beemsterboer, Tobias Kersloot, Marouane Meftah, Hamza Othman, Jonas Smulders, Kendrick Etmon en Charlie-Chan Dagelet op het lijstje staan. Samen met deze acteurs en actrices gaat Ferry verder borduren op het derde seizoen van Undercover.

Ferry, Netflix dropt volledige cast en beeldmateriaal <strong>Ferry 2</strong>
Foto: Netflix Media Center

Nog een laatste truc in petto

Ferry is dus in principe alles kwijt en leeft nu een bescheiden leventje, ver weg uit de Brabantse regionen. Hij staat voor het dilemma om met pensioen te gaan of met een klapper van jewelste af te sluiten. De officiële synopsis van Netflix luidt als volgt:

Ferry heeft alles verloren en leeft nu een teruggetrokken leven, ver weg van Brabant. Hoewel alles op het eerste gezicht goed lijkt te gaan, verandert alles wanneer Ferry’s achternichtje, Jezebel van Kamp, hem om hulp vraagt en Ferry belast met een zwaar geweten. Ferry weet dat één geheim nooit aan het licht mag komen: zijn betrokkenheid bij de moord op Jezebel’s vader, Jurgen. De inzet is hoog en de waarheid weegt zwaar op Ferry’s schouders…

Er is helaas voor Ferry 2, geproduceerd door productiehuis ‘De Mensen’, geen releasedatum bekendgemaakt. Máár wel weet Netflix te vertellen dat-ie dit jaar nog komt. Nog wachten op de eerste teasers en trailers, dus.

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…