‘Brabantse nachten zijn lang’: Ferry blijft in de spotlights met nog een film

CREDITS: Netflix Media Center

We kunnen ondertussen toch wel stellen dat Nederland aardig in de ban is van Ferry. Kijk je links, zie je het gezicht van de drugsbaron. En kijk je rechts, zie je hem ook weer ergens verschijnen.

Wen er maar alvast aan, amigo. Er zal de komende tijd namelijk weinig verandering in komen schatten wij alvast in.

Frank Lammers maakt wÉÉr een comeback als Ferry

Wij wisten door het interview met Frank Lammers een tijdje terug natuurlijk allang dat er nog iets in de pijplijn zat. Nu wordt dat door Netflix zelf ook bevestigd met de aankondiging van een nieuwe Ferry film. Frank himself neemt hier natuurlijk weer de hoofdrol op zich, terwijl Huub Smit ten opzichte van de serie ook meer naar de voorgrond wordt gedrukt. Vanaf 2024 is de film exclusief te zien op Netflix. Een precieze datum is helaas nog niet bekend.

Ferry, &#8216;Brabantse nachten zijn lang&#8217;: <strong>Ferry blijft in de spotlights met nog een film</strong>
Foto: Netflix Media Center

Nog een laatste truc in petto

De tweede Ferry-film wordt geproduceerd door productiehuis ‘De Mensen’. Wie er naast Huub Smit en Frank Lammers nog een aantal rollen op zich nemen, blijft nog even onduidelijk. Wij hebben door het interview met Frank in ieder geval een klein vermoeden dat de groep van Ferry: de Serie bij elkaar gehouden wordt. Wat we wel weten, is dat de film voortborduurt op het verhaal van het derde seizoen van Undercover. Ferry is dus in principe alles kwijt en leeft nu een bescheiden leventje, ver weg uit de Brabantse regionen. Hij staat voor het dilemma om met pensioen te gaan of met een klapper van jewelste af te sluiten.

Ferry, &#8216;Brabantse nachten zijn lang&#8217;: <strong>Ferry blijft in de spotlights met nog een film</strong>
Foto: Netflix Media Center