Vanaf vandaag staat Ferry: de Serie online

CREDITS: Netflix Media Center

Bingo. 3 november. Een datum die al lang en breed met rood omcirkeld was in je agenda. Want: vanaf vandaag staat Ferry: de Serie online. Jeeeej.

Een nieuw hoofdstuk in het Undercover-spectrum, en zeker nog niet het laatste….

Ferry: de Serie vandaag online

Die spoiler heeft Frank Lammers zelf al gegeven in een interview met ons. Op de vraag of deze serie nog wordt overtroffen vertelt hij: ‘Dat weet ik niet. Ik leef nog, dus wie weet. Nee, ja, weetje, die spoiler kan je wel gewoon geven. We weten allemaal dat hierna nog iets van een Undercover-serie komt, of iets in dat spectrum.’ Zin in.

Frank Lammers
Foto: Netflix Media Center

‘Wie de fuck is Ferry Bouman?’ 

Het is dus vandaag feest in Brabant. Of ja, in héél de Benelux eigenlijk wel, toch? De serie vertelt het verhaal van Ferry en zijn eerste dagen in de Brabantse onderwereld. En die gaan niet zonder slag of stoot. In de eerste teasers en trailers zagen we namelijk al dat hij op het begin niet écht gewenst was in het zuiden van het land.

In één van de eerste beelden die te zien waren horen we: ‘Zeg maar dat Ferry Bouman er is,’ waarop een andere speler in de onderwereld zegt: ‘Wie de fuck is Ferry Bouman?’ en daarna begint het gedonder en het gebliksem.

, Vanaf vandaag staat <strong>Ferry: de Serie online</strong>
Foto: Netflix Media Center

Nieuwe kans€n

In de officiële trailer zagen we dat Ferry nieuwe kansen pakt. Het grootste xtc-lab ooit werd ontdekt door de politie, en daardoor kreeg Ferry weer eurotekens in zijn ogen. Zijn grootste kans: een miljoen XTC pillen voor €1 miljoen. Dat verloopt allesbehalve soepel, maar hè, Ferry heeft al voor heel wat hete vuurtjes gestaan. Zoals dat hij ook zijn ‘schatje’ Daan (Elise Schaap) eigenlijk niet bij alle praktijken wil betrekken…

Goed, tijd dus om op de bank neer te ploffen voor de acht afleveringen van regisseurs Eshref Reybrouck en Joël Vanhoebrouck. Met naast Frank en Elise ook nog ruimte voor onder anderen Yannick van de Velde, Tygo Gernandt, Raymond Thiry, Huub Smit en Tim Haar.