Eerste beelden van The Batman met Robert Pattinson online

CREDITS: Screeshot | FilmSelect Trailer | The Batman first look Trailer

Robert Pattinson is de man die in de huid kruipt van Batman. In 2021 komt de Batman-film uit en de eerste beelden zijn mysterieus maar veelbelovend. Het was natuurlijk al een tijdje bekend, maar dat Pattinson de cape overneemt van Ben Affleck lijkt een gedurfde keuze. De 33-jarige acteur heeft namelijk voor veel mesen het imago opgebouwd als Twilight-vampier.

De korte teaser die is uitgebracht zijn de allereerste beelden van The Batman. In de teaser krijg je nog niet veel informatie, wat logisch is want het gaat nog wel even duren voordat we het in de bios zien. De planning is dat de film pas 25 juni 2021 op het witte doek verschijnt, nog even wachten dus.

Eerste beelden van The Batman zijn online gezet

Pattinson zal het zwaar krijgen, want hij moet Christian Bale doen vergeten. Bale kreeg veel lof voor zijn rol in The Dark Knight en de fans zullen ook nu weer veel verwachten. Iets waar Ben Affleck ook mee te maken kreeg, er was redelijk wat kritiek op hem. Kan Pattinson zich straks in het rijtje met Michael Keaton en Christian Bale voegen als beste Batman-acteurs?

De regisseur van de film is Matt Reeves, die een maand geleden al aankondigde dat de opnames van start waren gegaan. Reeves kan niet wachten totdat de film in de bioscoop komt. En wij ook niet. Alleen de muziek al geeft ons het gevoel dat het wel eens een toppertje kan gaan worden. In de teaser is ook het eerste stukje van de filmmuziek te horen namelijk, gecomponeerd door Michael Giacchino.

Met een jonge acteur als Batman slaat Reeves een nieuwe weg in. We zijn benieuwd hoe Pattinson zijn rol gaat invullen en of het echt zo’n knaller gaat worden als de teaser – volgens ons – beloofd.

The Batman, Eerste beelden van The Batman met Robert Pattinson online
Foto: Bigstock