Deze celebs harken het meest binnen via Insta

CREDITS: Bigstock

Instagram staat vol met types die maar al te graag laten zien hoe welvarend ze zijn. Je ziet ze alleen maar feesten op peperdure jachten of rijden in de snelste wagens. En jij maar overuren draaien met je kantoorbaan om überhaupt een goede vakantie te kunnen veroorloven. ‘Influencers’ vragen gewoon doodleuk duizenden dollars voor een post. verdienen.

Maar goed, welke beroemdheden verdienen nu echt het meest via Instagram? Wij zetten ze op een rijtje voor je. En wij kunnen je vertellen dat dit niet de typische influencers zijn die subtiel reclame na reclame knallen. Voor deze beste mensen is Instagram maar een side job. De mensen in deze lijst hebben niet eens samenwerkingen nodig.

De best betaalde beroemdheden op Instagram

15. Khloe Kardashian $ 608,000 per post

Het vierde lid van de Kardashians heeft misschien niet zoveel volgers als Kim en Kylie, maar ze mag er zeker wezen. Khloe heeft ook gewoon een mooi aantal bij elkaar gesprokkeld: 135 miljoen volgers. De schatting is dat Khloe maar liefst $ 608,000 per post verdient. Dit is precies hetzelfde bedrag als haar jongere zus Kendall. Spoiler alert: je zal de Kardashians nog vaak voorbij zien komen in deze lijst.

14. Kendall Jenner $ 608,000 per post

Dit topmodel had op een bepaald moment een post met de meeste likes op Instagram. Nu is ze die kroon kwijtgeraakt, maar is ze nog steeds een van de best betaalde Instagrammers ter wereld. Naast de $ 608,000 per post, heeft het model net een nieuw tequilabedrijf gelanceerd. Tegelijkertijd werkt ze samen met Moon cosmetica. And last but not least: op het moment is Kendall het best betaalde supermodel ter wereld.

13. Nicki Minaj $ 625,000 per post

Het Instagramaccount van Nicki Minaj is iets persoonlijker dan de rest op deze lijst. De rapper neemt fans mee achter de schermen van haar gekke leven. Waarbij ze haar familie, vrienden en nieuwe muziekreleases laat zien.

12. Jennifer Lopez $ 663,000 per post

Deze droomvrouw is van alle markten thuis. Van muziek en film tot huidverzorging en design. Jennifer Lopez is een ware machine als het gaat om geld verdienen. Zowel in het echte leven als op haar Instagram. Lopez heeft 148 miljoen volgers en een nettowaarde van ongeveer $400 miljoen.

11. Lionel Messi $ 695,000 per post

Oké, eindelijk een man. Ongetwijfeld de beste voetballer ter wereld, Lionel Messi. Hij is net als Christiano Ronaldo en Neymar Jr. te vinden in deze lijst. De Argentijnse voetballer heeft 193 miljoen volgers. En verdient ongeveer $695,000 per post.

10. Neymar Jr. $ 704,000 per post

De Braziliaanse legend is één van de grootste sportfiguren van de wereld. De speler van Paris Saint-Germain verdient maar liefst $ 704,000 per post. Daarnaast heeft Neymar een succesvolle samenwerking met Puma.

9. Taylor Swift $ 722,000 per post

De popster is één van de slimste investeerders in Hollywood geworden. Dit doet ze door persoonlijke afbeeldingen en shots achter de schermen laat zien. Op deze manier betrekt ze haar fans in haar leven.

8. Justin Bieber $747,000 per post

Ondanks dat Bieber de laatste jaren minder actief is op social media. Is Justin Bieber nog steeds één van de grootste online beroemdheden. De zanger heeft maar liefst 168 miljoen volgers gekregen door het delen van zijn nieuwe releases.

7. Beyonce Knowles $ 770,000 per post

Queen Bee mag natuurlijk niet in deze lijst ontbreken. De pop-gigant heeft een geschatte nettowaarde van $500 miljoen en is een lopende geld binnenharker. Via Instagram verdient Beyonce Knowles $ 770,000 per post.

6. Selena Gomez $ 848,000 peer post

De voormalig Disney-ster heeft zich ontpopt tot de popster die ze vandaag is. Selena Gomez staat op de zesde plaats dankzij haar 180 miljoen volgers. Gomez verdient maar liefst $848,000 per post.

5. Ariana Grande $ 853,000 per post

De 27-jarige popster heeft haar online persona naar een hoger niveau getild. Dit inkomen is grotendeels door middel van samenwerkingen. Met 228 miljoen volgers is het geen wonder dat Ariana grande een van de best betaalde beroemdheden op Instagram is.

4. Kim Kardashian $ 858,000 per post

De Kardashian roem begon allemaal bij Kims stoute filmpje. Kim is erin geslaagd om een fortuin te verdienen op internet. Ze verdient maar liefst $858,000 per post. De realityster is sinds kort een miljardair. En ze is nu één van de meest gewilde vrouwen op de wereld, na haar scheiding met Kanye West.

3. Christiano Ronaldo $ 889,000 per post

Christiano Ronaldo is goed op weg om een miljardair te worden. Het komt er op neer dat Ronaldo $890,000 per Instagram post verdient. De voetballer is één van de meest gevolgde personen op Instagram.

2. Kylie Jenner $ 986,000 per post

Kylie Jenner zakte dit jaar een plaats in het rijtje, maar ze is net als Kim Kardashian ook miljardair. Mede dankzij haar cosmeticaproducten die als zoete broodjes over de toonbank gaan. Kylie verdient maar liefst $986,000 per post, wat niet heel verrassend is met 200 miljoen volgers.

https://www.instagram.com/p/CN3RdGgHJo6/

1. Dwayne Johnson $ 1,015,000 per post

Het is no surprise dat Dwayne Johnson het meest vangt per post. De beste man heeft de aflopen tien jaar zijn social media game naar een nieuw niveau getild. In 2020 ging Johnson de grens over van 200 miljoen volgers. Dit dankzij zijn mix van fitness, humor en ‘achter de schermen content.’ Zijn trainingen zijn epic, zijn oneliners zijn hilarisch en zijn bankrekening is om van te dromen.