Officiele trailer Babylon: een mix van The Wolf of Wall Street en The Great Gatsby

CREDITS: Screenshot trailer Babylon | Paramount Pictures - Scott Garfield

Feest, feest en nog eens feest. Dat is wat we binnenkort op onze beeldschermen kunnen verwachten. En dan hebben we het niet over een gekke technoparty in de Metaverse, maar over de nieuwste film van Paramount Pictures. Babylon is on it’s way baby, en met de kersverse trailer wordt onze nieuwsgierigheid nog meer geprikkeld.

Babylon is een waar sterrengalore

We waren al enige tijd aan het wachten op de officiële bekendmaking van deze film. Niet zonder reden, want deze film is één van de grootste films die dit jaar uitgebracht wordt. Met de Oscar-winnende regisseur Damien Chazelle die eerder La La La Land- en Whiplash tot grootse succesen heeft gebracht heeft Paramount goud in handen. De hoge pieven bij Paramount vonden dat nog niet genoeg en brengen een waar sterrengalore op je scherm, met onder andere Brad Pitt in de hoofdrol. Voor de rest kunnen we sterren als Margot Robbie, Tobey Maguire, Diego Calva, Jovan Adepo, Li Jun Li en Jean Smart ook bewonderen.

Swipe naar rechts voor de all stars.

De eerste beelden en verhaallijn van Babylon

Sinds deze week zijn alle fine details over de komende kaskraker bekend. Ondertussen weten we bijvoorbeeld dat Babylon terug in de tijd gaat naar 1920 en zich afspeelt in Los Angeles. Prime time Roaring 20’s, en dat merk je aan alles. “It’s written in the stars, and I am a star.” Zo zegt Margot Robbie tijdens de trailer die Paramount gister heeft uitgebracht. Daarna wordt er geswitcht naar opgedofte lilliputters in een penispak, exotische dames die de heupjes laten gaan and champagnebottles everywhere. Het belooft een waar spektakel te worden.

Keerzijde van het feest en de details

De trailer belicht trouwens niet alleen de goede kanten van The Roaring 20’s. Zo wordt de keerzijde van de decadentie ook getoond tijdens Babylon, en dat deze keerzijde leidt tot de ondergang van meerdere personages is een zekerheidje. Wie al staat te springen in de woonkamer om deze film te zien moet, helaas, nog even wachten. Paramount Pictures heeft bekendgemaakt dat Babylon vanaf 25 december te zien is. Voor nu moeten we het nog even doen met de trailer, maar eerlijk is eerlijk: die geeft een behoorlijk goed beeld van wat we mogen verwachten.