Airbnb Finds: Vier pareltjes in Scandinavie

Scandinavië staat wereldwijd bekend om de adembenemende natuur, de lange dagen, de moderne steden en de architectuur. Je kunt met het vliegtuig naar de verschillende steden, maar het gebied leent zich ook heel goed voor een roadtrip met bijvoorbeeld je vrienden, familie of lover.

Er is in ieder geval genoeg te zien én te beleven en je bezoek aan de Noord-Europese regio begint gegarandeerd goed bij een verblijf in een van de volgende design woningen. Ten slotte is een goed begin het halve werk, toch?

Airbnb Finds: Vier pareltjes in Scandinavië

The Cabin in the Woods in Noorwegen

Verzamel je vriendengroep voor een échte mannenvakantie in Noorwegen. Deze bijzondere hut heeft een uitzicht waar je u tegen zegt en is ideaal om je mannelijkheid op de proef te stellen! Het gebied is prachtig om te hiken, maar een kampvuur maken en vissen zijn ook activiteiten die niet mogen ontbreken tijdens je verblijf. Er is geen elektriciteit, dus ook geen afleiding van de buitenwereld. De uitgelezen kans om eindelijk eens die social media sabbatical te nemen, waar je het altijd over hebt. Enne, vergeet geen kaarsen mee te nemen, je wilt natuurlijk niet de hele week in het donker zitten.

Scandinavisch design, Airbnb Finds: Vier pareltjes in Scandinavie Scandinavisch design, Airbnb Finds: Vier pareltjes in ScandinavieMeer info

Kenmerkend Kopenhagen

Liever een verblijf dichterbij de bewoonde werled? Dan is deze relaxte loft in Kopenhagen perfect. Het huis bevindt zich in het gedeelte van Kopenhagen dat wordt beschreven als Little Paris. Deze naam is een knipoog naar de winkels en cafés die zich op loopafstand van de loft bevinden. Hier de deur uitgaan betekent genoeg keuze in koffie, drank en cultuur. Het huis zelf wordt gekenmerkt door de bijzondere inrichting, inclusief een comfortabele zithoek. Hier kun je na een lange dag cultuur snuiven even uitrusten om in de avond weer vol te knallen in het bruisende nachtleven van Kopenhagen.

Scandinavisch design, Airbnb Finds: Vier pareltjes in Scandinavie Scandinavisch design, Airbnb Finds: Vier pareltjes in Scandinavie

Meer info

Zweedse bungalow aan zee

Op dertig minuten afstand van Stockholm en vijftig meter afstand van de zee ligt deze bungalow op een ideale locatie. Deze woning bevindt zich op Storholmen, een van de eilanden van Zweden en is zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden vermakelijk. Of je nou zin hebt in een barbecue en een frisse duik in de zee in de zomer, of juist neigt naar een avondje bij de open haard en schaatsen in de winter, het kan hier allemaal. Het huis is ingericht in een Scandinavisch design en vanuit het bed heb je direct een aangenaam uitzicht op zee. Hier scoor je gegarandeerd punten mee bij je vriendin.

Scandinavisch design, Airbnb Finds: Vier pareltjes in Scandinavie Scandinavisch design, Airbnb Finds: Vier pareltjes in Scandinavie

Meer info

Hemels verblijf in Helsinki

De moderne architectuur van Helsinki is direct terug te vinden in dit minimalistisch en stijlvol verblijf in het Finse Design District, een van de beste buurten die de stad rijk is. Tijdens je reis hoef je in principe de deur niet uit, het appartement beschikt namelijk over alles wat je nodig hebt: een ruim balkon voor je ochtendkoffie in de zon, een smart-tv met Netflix, een spelcomputer en een gratis fitness ruimte. Toch ook wat zien van de stad? Lucky you want veel bezienswaardigheden liggen in de buurt, net als de beste restaurants overigens. Mogelijkheden genoeg om je bezoek aan Helsinki hemels te maken!

Scandinavisch design, Airbnb Finds: Vier pareltjes in Scandinavie Scandinavisch design, Airbnb Finds: Vier pareltjes in Scandinavie

Meer info