Airbnb Finds: designloft in Zwitserland ademt luxe

Walking in a winter wonderland, dat deuntje moet de architect en designer van Heinz Julen Loft ongetwijfeld in zijn hoofd hebben gehad toen hij dit verblijf ontwierp. Met een prachtig interieur en gaaf exterieur, biedt dit loft in Zwitserland de ultieme winter ervaring aan. En wel in stijl. Je verblijft in het midden van de Zwitserse Alpen met eersterangs uitzicht. Met het begin van de winter (nu echt) om de hoek, is dit de ideale plek om te vertoeven voor wintersportliefhebbers.

Bizar dikke designloft in Zwitserland

Vanuit het loft heb je uitzicht op de bergen en de omliggende traditionele Zwitserse huizen. De immense glazen wanden zorgen voor veel lichtinval en hierdoor voelt het alsof je midden in de natuur staat, maar toch met de gemakken en warmte van binnen zijn.

designloft, Airbnb Finds: designloft in Zwitserland ademt luxe

Er is plaats voor zes gasten die in drieslaapkamers kunnen verblijven. Iedere slaapkamer heeft een en-suite­ badkamer en een van de slaapkamers heeft een whirlpool. Verder zijn er genoeg plekken in de villa waar je kunt uitrusten na een dag skiën met een biertje of Jägermeister in je hand. Er is zelfs een hangende tafel aanwezig waarvan je zelf de hoogte in kan stellen. Verder kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen met de grote piano die in de woonkamer staat. Daarnaast kun je in de compleet ingerichte keuken ’s avonds de lekkerste kaasfondue of raclette bereiden.

designloft, Airbnb Finds: designloft in Zwitserland ademt luxe

Vertoeven op de pistes

In het dorpje Zermatt zijn auto’s verboden en dat is geen enkel probleem want die heb je hier ook helemaal niet nodig. Binnen een paar minuten lopen sta je bij de skiliften die je naar de dichtstbijzijnde pistes brengen. Na een dag skiën warm je in de Heinz Julen designloft op bij de grote open haard (waarvan het hout bij de prijs inbegrepen is). Nog niet warm genoeg? Spring dan in de verwarmde hottub, of sluit de dag af met een bezoek aan de privésauna. Liever je eigen après-ski organiseren? Ook dat kan dankzij de uitgebreide geluidsinstallatie.

designloft, Airbnb Finds: designloft in Zwitserland ademt luxe

Nog even sparen

Je kunt ervoor kiezen om dit luxehuis op zelf-catering basis te boeken, waarbij het haardhout inclusief is. Of laat de staff dagelijks ontbijt en diner voor je klaarmaken door het volpension te boeken. Voor een vakantie naar deze loft betaal je wel een flinke prijs. Je dient hier minimaal 7 nachten te verblijven en in het winterseizoen kom je dan al snel uit op een prijs van minimaal €17.000,-. Dit is een prijs van ruim €400,- per persoon per nacht.

Maar goed, je moet wat over hebben voor deze unieke designloft. Misschien nog even verder dromen? (En sparen). Als je in de zomer nog een vakantieadres zoekt is deze designloft in Zwitserland trouwens ook een goede optie, dan is hij namelijk een stuk goedkoper!

Meer info