Xbox Series S: de kleinste gameconsole ter wereld

CREDITS: Xbox

Bij de presentatie van Microsoft werd er één product in het zonnetje gezet. Jawel, dé Xbox Series S. Deze nieuwe gameconsole is een krachtige spelcomputer. Het zal de kleinste gameconsole ter wereld worden en is vanaf 22 november beschikbaar. Sta je ook te popelen? Dan is het mogelijk om de Xbox Series S te pre-orderen bij Xbox.

Xbox Series S

De nieuwe console is de absolute droom van elke gameliefhebber. Het nieuwe vlaggenschip wordt gezien als een ambitieus project. De Xbox Series S beschikt over details die worden gezien als mysterieus en zeldzaam.

https://www.instagram.com/p/CE481BJFzKi/

De details van de nieuwe Xbox Series S

De nieuwe Xbox is als een betaalbare console ontworpen. Daardoor is het een stukje toegankelijker dan normaal. Xbox heeft zichzelf sowieso overtroffen: het witte speeltje is 60% kleiner dan de voorgaande Xbox Series X.

Met een opslag van 512 GB en een resolutie van 1440p bij 120 FPS heeft het grote prestaties. Qua beeldkwaliteit beschikt de nieuwe console over 4K resolutie en 4K-streaming. Je kan dus jezelf letterlijk in een game wanen. Levensecht.

Wanneer kan je hem kopen en voor hoeveel?

Vanaf 22 november is het mogelijk om dit juweeltje te bestellen. De echte fans kunnen op 22 september zich al aanmelden voor pre-order. Zijn grote broer – Xbox Series X – is te koop voor $499,-. Omgerekend is dat een bedrag van € 420,49. De Xbox Series S is met een bedrag van € 251,96 aanzienlijk goedkoper.

Naast dat de Series S goedkoper is, is het natuurlijk veel handiger om een kleine variant te hebben. Zo kan je jouw Xbox te allen tijde meenemen in je tas of zelfs in je broekzak. Check de trailer hier: