Who’s That Girl!? Danthe Scholten

CREDITS: IG @danthescholtenx
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Maithé Rivera Armayones

Instagram is één van onze favoriete online bestemmingen. En dat komt door een dame zoals Danthe. Haar feed is zo on point dat je er niet omheen kan. We brachten zo’n tien seconden op haar Insta door en we kregen al kriebels in onze buik. Wát een vrouw.

Danthe Scholten

Hoewel er alleen in Nederland al 17,28 miljoen verschillende meningen zijn, is het soms gewoon duidelijk dat iemand mooi is. En dat is precies het geval bij mevrouw Scholten. Toch willen veel mensen een bevestiging, dat is mens eigen. Gelukkig is dat in dit geval ook niet zo moeilijk; Danthe is Miss Teen Of Overijssel geworden. Meer dan terecht als je het ons vraagt.

Met haar blonde haren, haar heerlijke uitstraling én haar fantastische lichaam gaat Danthe jouw maandag he-le-maal maken. Fijne dag amigo, maak er het beste van.

https://www.instagram.com/p/B8O0vvygkcy/

https://www.instagram.com/p/B3uGGIXgLyF/

https://www.instagram.com/p/BzVyQGOoq28/

https://www.instagram.com/p/B-pSDwDglZ9/

https://www.instagram.com/p/B7v9ltTguO-/

https://www.instagram.com/p/B6V9TPEAY9v/