De ideale one-night stand man voor een vrouw

CREDITS: Jan Zhukov⎪Unsplash

We’ve al been there, done that. Sommigen hebben ieder weekend nog steeds een one-night stand. Maar wat is nu het perfect type man voor een heteroseksuele vrouw? Met welke eigenschappen maakt je nu écht de meeste kans op een one-nighter? Volgens vrouwen is dit dé ideale one-night stand man.

De perfecte one-night stand man

In het onderzoek van Clue Research, hebben de University van Göttingen en Dr Virginia J. Vitzthum, 68.000 (hetero)vrouwen gevraagd naar hun perfecte type voor een one-night stand. Surprisingly, zijn dit niet alleen de standaard – you have it or not – eigenschappen, maar ook kenmerken die je zelf nog kunt ontwikkelen en/of aanpassen. De beste kans op een eenmalige avontuurtje te hebben, heb je dus door de volgende punten te ownen:

Haarfijn

Volgens de studie zoeken vrouwen in een eenmalige bedpartner, iemand die goed verzorgd is, met kort haar en een haarloze borst. Dit is overigens met name het geval als je in Japan en Rusland op zoek bent naar een one-night stand. Geef toe, zou jij andersom voor iemand die je net een avondje kent wél door de bush-bush willen manoeuvreren?

Be tall, of course

Een feitje waar we al langer van wisten dat vrouwen dit gouw aantrekkelijk vinden, lang zijn heeft namelijk de associatie met sexy zijn. In het geval van een one-night stand, geldt voor 89,5 procent van de ondervraagde vrouwen dat zij voor dat ene avondje een man zoeken die langer is dan dat zij zelf zijn. Dat wordt dus een avondje op je tenen lopen voor die dame.

Average is perfect

Natuurlijk als we over een one-night stand spreken, hebben we het ook over de daadwerkelijke daad. In het onderzoek hebben de dames aangeven dat zij liever een kleiner – gemiddelde – jongeheer willen dan een grote. Een daarnaast verrassend feitje, is dat een derde van alle ondervraagde vrouwen aangeeft een ‘average’ body type te zoeken voor ‘de wilde nacht’. Dat beginnende bierbuikje is dus statistisch gezien helemaal geen probleem. De ideale one-night stand man kan er dus gerust nog een paar drinken!

One-night stand

Bijdehandje

Praatjes vullen geen gaatjes, zou je zeggen? De dames in het onderzoek geven aan dat intelligentie een belangrijker factor speelt, in de keus om iemand mee naar bed te nemen of niet. Maar ga vooral niet bijdehand doen, want daar knappen de meest vrouwen uit het onderzoek gelijk op af.

Al met al, zijn deze feiten gebaseerd op de 68 duizend vrouwen. Volgens Clue research maak je dus het meeste kans bij een van deze dames door het bezitten van deze punten. It’s worth the try, right?