MANIFY Father’s Day Gift Guide

Ja, ja. De dag waarop je jouw ouweheer in het zonnetje gaat zetten, komt er weer aan. En dat was jij natuurlijk lang en breed vergeten…

Met deze vaderdagcadeaus kun je Écht ’thuiskomen’

Terwijl je eigenlijk wél weet hoe belangrijk het is. Geen zorgen, wij helpen je. We selecteren topcadeaus waar hij écht iets aan heeft en die hij niet snel gaat vergeten. Het bedankkaartje mag je later naar ons (of de onderstaande merken) sturen, eerst maar even het stijlvolle cadeau fixen!

Stijlupdate voor je vader: FRED armband

Kan je vader wel een stijlupdate gebruiken? Maar dan wel op het allerhoogste niveau? Dan is het tijd om hem kennis te laten maken met een FRED Force 10 armband. En als je weet dat-ie van Schaap en Citroen Juweliers komt, weet je ook meteen dat het topkwaliteit én stijl in één is.

De armband is namelijk een en sublieme, maar ook subtiele mix van elegantie en robuustheid. Een armband die tijdloosheid ademt en daardoor past bij formele en casual stijlen. Doordat de FRED Force 10-armband is geïnspireerd op een geweven stalen zeilkabel heeft je vader wel echt unieks om zijn pols. Met de armband vertelt hij (zonder woorden) dat vrijheid, prestatie, moed en casual elegantie bij hem horen.

Maar het allerbelangrijkste van alles: de armband is ook nog supercomfortabel. En een stijlupdate is niet compleet zonder dat aspect.

, MANIFY <strong>Father&#8217;s Day</strong> Gift Guide

 

 

Duurzame topper: Fairbuds XL

Gun je vader ultieme rust, concentratiemomenten of luistersessies, maar dan wel volledig duurzaam natuurlijk. Fairphone heeft namelijk de modulaire Fairbuds XL gelanceerd die je vader zelf makkelijk kan repareren. Zo geef je hem een cadeau waar hij écht lang mee kan doen.

De modulaire opbouw is al duurzaamheid ten top, alleen daar blijft het niet bij. Er is ook gebruikgemaakt van vegan leer en verschillende gerecyclede materialen zoals plastic en aluminium. Tel daar de uitstekende geluidskwaliteit sterke bassen, noise-cancellation optie, luistertijd van 30 uur en weerbestendigheid bij op, en je geeft jouw vader een topcadeau.

De Fairbuds XL is verkrijgbaar in twee varianten: groen gespikkeld en zwart gespikkeld. Daarmee geef je ook net dat extra beetje joie de vivre, want standaard is ook maar standaard, toch?

, MANIFY <strong>Father&#8217;s Day</strong> Gift Guide

 

 

Indian X Lebois: Heritage Chronograph Indian Motorcycle

Eentje voor de liefhebbers van motorrijden én stijl: een unieke samenwerking tussen Indian Motorcycle en Lebois & Co. Hierdoor krijg je het ultieme, onbeschrijfelijke motorgevoel aan je pols. Daar hebben ze zelf een prachtig gevonden zin voor bedacht: ‘De tijd die je graag vergeet tijdens het rijden, vind je terug aan je pols.’

Het horloge is ter ere van de nieuwe Sport Chief ontworpen en laat zien hoe twee vintage-merken in verschillende branches perfect bij elkaar passen. Wat Lebois & Co doet met horloges, heeft Indian Motorcycle gedaan met de Sport Chief. Een historische klassieker nieuw leven inblazen met moderne technologie.

Met een diameter van 39 mm, een roestvrijstalen kast, gewelfd saffierglas, een waterbestendigheid van 50 meter én een leren van band echt suède zijn het niet de minste specs. Tja, dat kan ook niet anders als de naam Heritage Chronograph Indian Motorcycle is.

, MANIFY <strong>Father&#8217;s Day</strong> Gift Guide

 

 

Nooit meer zelf stofzuigen en dweilen voor je vader

Het is een (groot) punt op de huishoudelijke agenda: stofzuigen en dweilen. Sommigen gaan er héél goed op, maar de meesten vinden het eerder een straf. Krijgt jouw vader na al die jaren nog steeds te horen: ‘Heb je nou wéér niks gedaan?!’ Of is-ie zelf gewoon niet zo’n poetser? Dan ga jij hem met de 2-in-1 robotstofzuiger van iRobot héél blij maken.

Deze jongen stofzuigt en dweilt zonder natte plekken achter te laten. Zelfs niet op het vloerkleed. Dat komt doordat de robotstofzuiger een volledig intrekbare dweilpad heeft die zichzelf naar de bovenkant van de robot tilt als een vloerkleed zich aan dient. Extra pluspunten: ook de lastige plekken en ruimtes worden met de Roomba Combo j7+ brandschoon. Daarnaast zijn er veel opties om alles naar jouw ‘smaak’ aan te passen. Chill, want elk huishouden is natuurlijk compleet anders. Zo kan je vader bijvoorbeeld commando’s geven als ‘ruimte overslaan’ als hij een belangrijke meeting heeft of juist naar Max Verstappen aan het kijken is.

Dus: mocht je vader altijd chagrijnig worden van dat ‘gepoets’ dan is dit dé kans om hem te helpen. Daar wordt jouw leven ook een stukkie leuker van.

, MANIFY <strong>Father&#8217;s Day</strong> Gift Guide

 

 

Nog meer liefde voor de whiskyliefhebbende vader

Whiskydrinken met je vader. Het is áltijd een goed moment om dat te doen, maar Vaderdag heeft wel echt het momentum. Helemaal als de whisky uit jouw handen komt en het de smaken van turf, vuur en zout ademt.

Want daar staan de whisky’s van Laphroaig voor. Deze Vaderdag schijnen we ons licht op de Laphroaig 10 Year Old. Daarmee geef je hem geen fles cadeau, maar juist rokerige, kruidige en zoete aroma’s in sprankelend gouden kleuren. Zo’n whisky waar de Schotse cultuur van op je tong valt.

De Laphroaig 10 Year Old opent boeken die je met jouw vader kunt ophalen. Experts Hans & Becky Offringa, bekend als The Whisky Couple, weten daar alles van: ‘Over deze single malt kunnen we wel meer dan één boek opendoen. Een uitgesproken smaak, die geen concessies doet.’

, MANIFY <strong>Father&#8217;s Day</strong> Gift Guide

 

 

Draadloze keukenprins

Maak je vader een keukenprins, maar dan overal en zonder draden. Hij zal toch een beetje met de tijd mee moeten gaan. Tijd en ruimte is al schaars, dus hier help je hem echt verder mee: de draadloze collectie van Cuisinart. Met de Cordless Collection laat je jouw vader hakken, kloppen en mix in stijl. En met veel meer gemak dan voorheen.

In de collectie vind je onder andere een draadloze staafmixer, een on-to-go blender én om het helemaal af te maken: een draadloze 4-in-1 wijnopener. Met de staafmixer maakt hij de beste soepen en sauzen, met de blender vervolgt hij zijn gezonde pad door (onderweg) nieuwe smoothies te ontdekken en de wijnopener laat hem 50 flessen openen na 2,5 uur opladen. Dat is goed voor de afwisseling…

De keukenapparaten zijn qua design perfect op elkaar afgestemd, dus je levert niet in op ‘smaak’. Maar je kan natuurlijk ook één draadloos apparaat voor hem op de kop tikken.

, MANIFY <strong>Father&#8217;s Day</strong> Gift Guide

 

 

Maak van hem een thuisbarbier (voor zichzelf…)

Naar de barbier gaan is een boost voor het zelfvertrouwen, maar vaak het tegenovergestelde voor een portemonnee. Je kunt jouw vader héél veel geld besparen door hem grooming tools cadeau te doen die van barbierskwaliteit zijn. En dat doe je dus met de Super-X Metal Series van BaBylissMEN.

In de serie vind je een 15-in-1 multitrimmer en een draadloze tondeuse. Met de trimmer kan je vader thuis zijn gezicht, lichaam én hoofdhaar trimmen. De draadloze tondeuse is op zijn beurt ontwikkeld om het haar netjes en verzorgd bij te houden.

Doordat de geslepen messen van Japanse staal zijn heeft je vader keer op keer de perfecte scheerbeurt. Zoals hij dus bij de barbier zou krijgen. Extra tof: het design is ook nog eens vlijmscherp. Dat is mooi meegenomen, want het oog (en je badkamerkastje) wil natuurlijk ook wat.

, MANIFY <strong>Father&#8217;s Day</strong> Gift Guide