Marvel trakteert fans op trailer en releasedatum van ‘Moon Knight’

Voor de Marvel-fans is er héél goed nieuws. Nadat de serie ‘Moon Knight’ in 2019 werd aangekondigd is het moment eindelijk daar. Voor het weekeinde werd de eerste teaser al gedropt, en tijdens een potje American Football tussen Arizona Cardinals en de LA Rams verraste Marvel met de volledige trailer. De nieuwe serie van Marvel Cinematic Universe belooft een waar spektakel op te leveren. Wij lopen de vette trailer even met je door.

De eerste beelden van ‘Moon Knight’

“Day N Nite, the lonely stoner seems to free his mind.” Zo klinkt het op de achtergrond wanneer Marc Spector op het scherm verschijnt. Hij lijkt nogal verward en kan bijvoorbeeld ook het verschil niet aangeven tussen leven en dromen. Om maar even aan te geven hoe krankjorum dit personage gaat zijn: Spector bindt zichzelf vast aan zijn bed om zich vervolgens af te vragen wie hem aan zijn bed heeft vastgebonden. Ook krijgen we de eerste beelden van Ethan Hawke in ‘Moon Knight’ te zien als de gestoorde wetenschapper Arthur Harrow.

The fine details

Welcome to chaos“, zo kondigt Marvel de trailer aan. En na het checken van de eerste beelden kunnen wij niet anders dan concluderen dat chaos er inderdaad aankomt: iedereen in deze serie lijkt namelijk gestoord te zijn. Op 30 maart worden we dan eindelijk getrakteerd op deze chaos. Het is dus nog eventjes wachten voordat we de nieuwe Marvel serie kunnen checken. De serie bevat trouwens zes afleveringen en is zoals gebruikelijk te checken via Disney+. Om jou alvast warm te maken voor ‘Moon Knight’, kan je de trailer hier checken:

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…