HBO dropt officiele trailer House of the Dragon

CREDITS: HBO Max

Of we na het laatste seizoen van ‘GOT’ nog wel een vervolg moeten willen, is de vraag… Maar: we krijgen ‘m. Dat is al een tijdje zeker, alleen het was nog wachten op de eerste officiële teasers en trailers. Nu is dat voorbij. HBO heeft zojuist de enige echte trailer én de releasedatum de wereld ingeslingerd. En nu hebben we er zin in.

Trailer House of the Dragon

Het eerste wat direct opvalt: het is weer een sterk staaltje cinematografie. Liefhebbers zijn geïntrigeerd door de crew, de filmografie en de muziek. Ook de reactie: “Ik wed dat dit het niveau van de eerste vier seizoenen van GOT zal bereiken,” is één van de betere complimenten die je als maker wil krijgen.

De serie speelt zich 200 jaar eerder af dan de gebeurtenissen uit Game of Thrones en vertelt het verhaal van House Targaryen. House of the Dragon is gebaseerd op het boek Fire & Blood van de grote George R.R. Martin. De man achter al de eerdere grote successen van de serie.

Cast

Naast dat HBO de trailer online heeft gegooid, kwam de streamingdienst ook met characterposters. Hierop zien we grote namen als Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel en Rhys Ifans. Wat dus eigenlijk betekent: dit gaat heel lekker worden.

Tijd voor de beelden

Goed, het is tijd om de allereerste officiële trailer met jullie te delen. Daar kwam je voor, toch? HBO kondigt ‘m aan met woorden: History does not remember blood. It remembers names. 

 

Check ‘m hier en je snapt waarom de eerste reacties knettertje enthousiast zijn:

LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Pusha T schuift aan de tafel van Louis Vuitton
Pharrell heeft als creatief directeur van Louis Vuitton ondertussen zijn hele entourage meegenomen naar het iconische modehuis. In zijn eerste campagne schitterde Rihanna in de spotlights, Jay-Z…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…