Netflix dropt officiele trailer van Ferry de Film

Boem! Hier zaten we op te wachten. Netflix heeft de officiële trailer van Ferry de Film gedropt! En hij is lekker, héél lekker. Het is al een tijdje bekend dat de drugsbaas uit Undercover zijn eigen film krijgt. Een aantal weken geleden kregen we de releasedatum voorgeschoteld. Nu maakt Netflix ons warm met nog meer details in de trailer.

Hier is de officiële trailer van Ferry de Film

De trailer begint al meteen vol gas. Frank Lammers heeft een conversatie met Huub Stapel en daarna krijgen we direct een overval te zien. Je zit er gelijk goed in. De gedetailleerde verhaallijn is nu ook meer bekendgemaakt door de streamingdienst. Dit is hoe ’t zit:

Het begint allemaal in 2006 in Amsterdam. De meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Het lijkt erop dat kampers uit Brabant het hebben gedaan. Ferry moet het gaan oplossen. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte.

Het weerzien met zijn familie is moeilijk, omdat hij het kampeerleven had afgezworen. Op de camping ontmoet hij Danielle. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

14 mei gaan we los

De releasedatum van Ferry is 14 mei. Dat wisten we al, maar nu begint het toch écht dichtbij te komen. De film is een prequel op Undercover. We gaan dus zien hoe Ferry groot is geworden in de criminele wereld. Eerder werd ook bekend dat er nieuwe gezichten te zien zijn: ‘Op 14 mei komen twee wereldacteurs de cast van Ferry versterken: Huub Stapel en Monic Hendrickx.’ Dit zijn de eigen woorden van Netflix.