The Gentlemen krijgt tweede gangsterleven van Guy Ritchie

Gangster Eddie Horniman debuteert in nieuwe gangsterserie van het fenomeen Guy Ritchie.

Om de fans op te warmen besloot Netflix een trailer te droppen van de nieuwe serie. De welbekende Britse gangsterserie-formule is weer in een nieuw jasje gestopt en zit vol met sterren. Met topacteur Theo James als hoofdrolspeler staat belooft het weer een Guy Ritchie-knaller te worden.

Netflix-trailer: The Gentlemen

Na het succes van de film The Gentlemen wordt er nu een serie gelanceerd. De nieuwe serie staat compleet los van de film en heeft geen raakvlakken. En dat ondanks het welbekende Netflix succesrecept. Stijlvolle pakken, het heerlijke Britse accent, het overmatige gebruik van wapens en natuurlijk drugs.

Netflix, <strong>The Gentlemen</strong> krijgt tweede gangsterleven van Guy Ritchie
Foto: Netflix Media Center

Ontsnappen uit een wietimperium

In de serie wordt de Graaf van Halstead Eddie Horniman gevolgd. Eddie erft het landgoed van zijn vader en ontdekt in welke branche hij zich bevindt: in een wiet-imperium van East End in London. Terwijl Eddie Horniman probeert te ontsnappen uit de onderwereld moet hij eerst ‘dealen’ met Bobby Glass. Bobby Glass is de top van de wiet-branche en werkt samen met zijn lieftallige dochter. Zijn dochter Susie Glass handelt de dagelijkse taken van het familiebedrijf af.

In de 8-delige Netflix-serie krijg jij de kans om Eddie te leren kennen en één ding is zeker, Eddie wants out. Daar zijn meerdere partijen het niet mee eens. Hij heeft te maken met aardig wat figuren die afhankelijk zijn van de wiet-toppen van zijn vader. Zodra Eddie Horniman besluit dat het klaar is met het produceren van kilo’s komt iedereen zijn gram halen. Daardoor krijg je een heerlijk schouwspel tussen de topcriminelen voorgeschoteld. En je ziet ook de onderkant van de organisaties, waarbij stoppen geen optie lijkt.

Netflix, <strong>The Gentlemen</strong> krijgt tweede gangsterleven van Guy Ritchie
Foto: Netflix Media Center

Britse sterrencast

Guy Ritchie en Netflix hebben in ieder geval hun best gedaan om te shinen op 7 maart. De rol van Bobby Glass is aan Ray Winstone uitbesteed en Kaya Scodelario speelt de dochter. Verder komen ook Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones en Giancarlo Esposito op je beeldscherm. Check hieronder hoe het ze afgaat in de trailer: