Nooit meer ‘net-niet’: deze giftbox voor mannen is altijd goed

Ah, november. De maand van stilte voor de storm. Een zorgeloze maand, waarin er enthousiast wordt uitgekeken naar ‘the most wonderful time of the year’. De tijd van cadeaus, vrienden en familie. We horen het jezelf al denken: “Dit jaar ga ik echt het perfecte cadeau halen.

Een dappere gedachte vriend. Voor je het weet sta jij gewoon weer last-minute een nietszeggend bierpakket binnen te hengelen. Dat zal ook gewaardeerd worden, maar het kan beter.

Het ‘net-niet’ syndroom voorkomen

No worries. Je bent niet de enige met het ‘net-niet-cadeau’ syndroom. Heel veel mensen maken fouten bij het uitzoeken van het ‘perfecte’ cadeau. Daar zijn diverse redenen voor, zo blijkt uit onderzoek van psychologen van de Carnegie Mellon University.

Zo zien mensen een cadeau vaak als iets abstracts, waardoor je sneller een armband geeft dan iets bruikbaars. Ook geven mensen te vaak een cadeau waar je long-term niets aan hebt. Last but not least kiezen mensen te vaak voor iets materieels in plaats van een ervaring. Deze redenen maken één cadeau, een ‘perfect’ cadeau: The Alpha Men Adventsbox.

adventsbox, Nooit meer ‘net-niet’: deze giftbox voor mannen is altijd goed

Een adventsbox kan niet fout gaan

Je raadt het al: zo’n box heeft precies hetzelfde principe als een adventskalender. Maar, in plaats van 24 vakjes met elk een lullig chocolaatje erin, is deze adventsbox gevuld met een wijde variatie aan cadeaus. Tja, zorg met zoveel cadeaus er maar voor dat er niks leuks tussen zit voor de gelukkige. Precies, dat is een onmogelijke opdracht.

Bruikbaarheid ten top

Deze adventsbox zit bomvol top notch producten die onder andere jouw grooming game naar een next level brengen. Geen overbodig koopje dus, aangezien jij ondertussen ook weet dat persoonlijke verzorging de real deal is geworden. Met een goede nachtcrème, tandenborstel en scheerzeep zorg je ervoor dat je maatje stukken beter in de smaak valt bij de chicks. Een zéér bruikbaar cadeau dus, waardoor jullie bro’s for life worden.

Een échte ervaring met de adventsbox

Er zijn trouwens niet alleen producten voor je grooming game te vinden in deze adventsbox van Alpha Men. Deze box is van alles voorzien om het een onvergetelijk cadeau te maken. Van een heerlijke aftershave, tot een smakelijke IPA van The Alpha Men zelf: met deze adventsbox zorg je voor een échte ervaring tijdens de koude wintermaanden.

adventsbox
Foto: The Alpha Men

Long-term profijt

Met The Alpha Mens’ Adventsbox zorg je niet alleen voor ervaring en bruikbaarheid, je zorgt ook voor een cadeau waar je maat op langere termijn iets aan heeft. Daarmee zorg je sowieso voor een lach op het gezicht van je vriend, of die van jezelf. Want onthoudt: eens in de zoveel tijd mag je jezelf wel eens verwennen, zeker als het een long-term investering is. We zetten de producten op rij voor je:

  • Acca Kappa Toothbrush
  • Acca Kappa Tandpasta – Bright White Smile
  • Grown Alchemist- Regenerating Night Cream
  • Claus Porto Guest Soap
  • The Alpha Men IPA
  • Doers of London Deodorant
  • The Goodfella’s Smile Scheerzeep Re Nero
  • Recipe for Men Bronze Cream
  • Gaijess Biershampoo
  • Saponificio Varesino Aftershave Dolomiti

Géén hoog prijskaartje

De échte gent onder ons kan nu niet anders dan laaiend enthousiast zijn over deze adventsbox van The Alpha Men. En dan moet de kers op de taart nog komen: het prijskaartje. De box heeft namelijk een gecombineerde waarde van €153, maar staat voor €49 online. Een koopje dus voor de pure verwennerij die je krijgt. Hier kan je de adventsbox van The Alpha Men op de kop tikken. 

adventsbox