Justin Timberlake opent ultieme sports bar met golflegende Tiger Woods

Interactieve driving ranges zijn in Nederland steeds vaker het epicentrum voor mannen die een balletje willen slaan en een biertje willen drinken.

En de zogeheten T-Squared Social van Justin Timberlake en Tiger Woods is al helemaal een hole-in-one.

Koste noch moeite gespaard voor de T-Squared Social

Het nieuwe concept van de 15-voudige kampioen en mister Cry me A River, a.k.a. Justin Timberlake, is namelijk een ultieme kantine met alles erop en eraan. Maar dan ook echt alles: 35 tv’s, dartborden, vier eetzalen, bowlingbanen en natuurlijk vier Full Swing Golf Simulators van 18 virtuele holes waar je keihard kan slaan. Dat doe je op een locatie van maar liefst 22.000 vierkante meter, waarmee het een heel groot deel van Midtown Manhattan beslaat. En ben je een keer uitgeknald op de driving range, dan duik je gewoon weer naar binnen waar je in de bar kan kijken naar een 200-inch televisiescherm. Daarmee heeft de T-Squared Social het grootste indoorscherm van heel New York City.

Onverwachte collab van twee iconen

Het lijkt dus een succesformule te zijn van de twee iconen wiens samenwerking toch wel een verrassing is. Het is niet zo dat we Justin Timberlake en Tiger Woods in dezelfde vriendengroep verwachten. Het zijn dan ook echt pure zakenpartners, die via 8AM Golf in contact met elkaar zijn gekomen. Sinds 2020 is Justin Timberlake bij het moederbedrijf van Golf Magazine een partner en investeerder, terwijl Tiger Woods mede-eigenaar is van het bedrijf. Samen geven zij hun liefde voor de sport dus een extra zakelijk vleugje.

Opening van de T-Squared Social Club

Mocht je toevallig op een trip zijn in New York City, dan heb je heel veel geluk: de nieuwe golfbar van Timberlake en Woods is sinds deze week geopend. Precies op tijd voor de Ryder Cup 2023. Kan je meteen bekijken of het grootste indoorscherm van New York City de moeite waard is. En natuurlijk of je de 18 holes beter kan slaan dan Tiger Woods himself. Wie niet waagt, wie niet wint hè. Bekijk hier nog even de foto’s van T-Squared Social Club.