Survivalgids voor seks met heet weer

CREDITS: Bigstock

Fietsen naar de supermarkt bij je om de hoek? Natte rug. Buiten de was ophangen? Natte oksels. De hond uitlaten? Nat voorhoofd. Welkom in het subtropische Nederland waar deze dagen alles nat wordt. Als we alles zeggen, bedoelen we ook écht alles. Die hitte zorgt er namelijk voor dat mensen zich sexyer voelen.

Na maanden, weken of in het beste geval misschien dagen in de sportschool te hebben gestaan, kan je eindelijk aan de wereld laten zien waar je aan hebt gewerkt. Kleding verdwijnt, huid verschijnt. Het resultaat is een kudde aan hitsige dek pony’s. Zij galopperen naar de slaapkamer, maar daar begint de ellende: nat, natter, natst.

Samen met ons broertje Mellowed hebben we een gids geschreven hoe jij ook met dit hete weer jezelf kan laten gaan.

Survivalgids voor hete seks bij heet weer

Stop, niet de slaapkamer!

Ho, wacht. Daar gaat het mis. Je slaapkamer is meestal niet de meeste koele ruimte in je huis. Niet echt logisch om daar vervolgens los te gaan. Heb een keer eens op een andere plek seks, bijvoorbeeld de badkamer. Koude water kraan open, kleren uit en spring samen onder de douche. Al moet het water ook niet te koud zijn, aangezien je als man dan heel wat centimeters verliest.

, Survivalgids voor seks met heet weer
Foto: Bigstock

Eigenwijs is ook (w)ijs

Geen fan van seks onder de douche? Dan toch maar samen naar de bloedhete slaapkamer. Als vrouw kan je ijskoud water in je mond nemen om vervolgens de paal van je partner flink nat te houden. De rollen kunnen ook zeker omgedraaid worden. Jij als man water in je mond en vervolgens likken als Lassie. Spetteren!

Was-handwerk

Iets te extreem? Regel het dan met wat was-handwerk. Seks hoeft namelijk niet altijd penetratie te zijn. Washandje dopen in ijskoud water, uitknijpen en laat ‘m vervolgens glijden over het lichaam van je partner. Van de benen tot aan de borsten en van de nek tot aan de intieme zones. Heerlijke verkoeling en ook nog eens stimulerend.

Op glad ijs begeven

Je bevindt je pas echt op glad ijs, als je de ijsblokjes erbij pakt. Iets te lang op één dezelfde plek en het zal verdovend werken. Dan krijg je opeens hele andere taferelen in de slaapkamer. IJsblokjes zijn ideaal tijdens het voorspel. Je teast de ander terwijl jij het ijsblokje over het lichaam wrijft.

Glijmiddel

Er bestaat zoiets als verkoelende glijmiddel. Het verkoeld de huid zodra je contact maakt en zorgt zo voor een verfrissende sensatie. Gooi die oude glijmiddeltjes dus weg, want hier ga jij veel meer plezier mee beleven. Perfect voor seks bij heet weer!

Verfrissend windje

Als je nog geen ventilator hebt gekocht, ben je grandioos de lul. Bij iedere winkel waar je binnenloopt zijn ze uitverkocht en ook online is niets meer te vinden. Wel eentje kunnen bemachtigen? Praise the lord! Snel aanzwaaien dat kreng. Doggy met een waaier op je gezicht? Wij zijn er in ieder geval fan van!

, Survivalgids voor seks met heet weer
Foto: Bigstock