Spectaculaire foto’s van een piloot uit een vliegtuig

Deze Boeing 747 piloot heeft niet alleen een carrière in de luchtvaart, maar is daarnaast ook nog eens fotograaf met spectaculaire foto’s. Christiaan van Heijst (1983) is geboren en getogen in Nederland en besloot op jonge leeftijd al dat hij piloot wilde worden. Hij haalde dan ook zijn vliegbrevet nog voordat hij zijn rijbewijs op zak had. De foto’s die hij maakt zijn indrukwekkend en dat zonder opleiding op het gebied van fotografie.

Spectaculaire foto’s van een piloot uit een vliegtuig

Tegenwoordig vliegt Christiaan van Heijst als First Officer op de vracht variant van de Boeing 747. Sinds zijn eerste vluchten als leerling piloot voelde hij al de drang om de uitzichten en belevenissen vast te leggen. Door zijn foto’s krijgen wij de kans om de wereld te zien vanaf een enorme hoogte. En daar zijn wij Christiaan van Heijst erg dankbaar voor!

foto's van een piloot, Spectaculaire foto’s van een piloot uit een vliegtuigfoto's van een piloot, Spectaculaire foto’s van een piloot uit een vliegtuig foto's van een piloot, Spectaculaire foto’s van een piloot uit een vliegtuig foto's van een piloot, Spectaculaire foto’s van een piloot uit een vliegtuigfoto's van een piloot, Spectaculaire foto’s van een piloot uit een vliegtuig foto's van een piloot, Spectaculaire foto’s van een piloot uit een vliegtuig foto's van een piloot, Spectaculaire foto’s van een piloot uit een vliegtuigfoto's van een piloot, Spectaculaire foto’s van een piloot uit een vliegtuig