De slechtste dingen om te zeggen tijdens de seks

Seks. Van de eerste onhandige ervaringen tot de keer dat iemand naast je lag waarvan je de naam niet wist: er is verrekte veel over te zeggen en wij raken er maar niet over uitgepraat.

Dit zijn de slechtste dingen die je kan zeggen tijdens de seks

Normaal komen we superlatieven tekort over dit onderwerp, maar eens in de zoveel tijd is het net als bij de seks zelf goed to mix things up. Iedereen heeft namelijk wel eens een minder positieve ervaring tijdens de seks gehad. En soms levert dat de meest hilarische verhalen op, bijvoorbeeld wanneer je sekspartner iets compleets krankjorums in je oren fluistert tijdens de seks. En dat is exact waar wij vandaag een ode aan brengen: dit zijn dé slechtste dingen die je kan zeggen tijdens de seks.

fouten tijdens seks

De unanieme top 3

We vallen maar direct met de deur in huis: volgens een uitgebreid onderzoek van Saucy Dates, staat op nummer één de verkeerde naam schreeuwen. En met afstand trouwens. Zowel bij de heren als bij de dames stond deze fatale fout op nummer één als grootste moodkiller tijdens de seks. Voor de dames komt op plek twee het horen van een man die niet kan blussen met zijn brandslang. “Vanavond lukt het even niet schat, hij is zacht aan het worden” word je dus niet in dank afgenomen amigo. Op nummer drie waren de heren en dames het ook met elkaar eens: een partner die niet weet wat die moet doen is een grote afknapper. “Wat zal ik als volgende doen?”  Nou, heel snel je spullen pakken en naar huis vertrekken.

Skip de wetenschap, dit zijn de ergste quotes

Goed, als we alleen maar naar de wetenschap moeten luisteren is het ook zo saai. To spice things up, hebben we ook een aantal persoonlijke ervaringen verzameld. Mocht je een keer echt willen ‘fucken’ met je sekspartner, fluister dan vooral deze dingen in zijn/haar oor:

  • Du bist so Geil.” – Ja, moeten we hier iets over zeggen? Hoe leuk je Oktoberfest pakje of zwoele Duitse stem ook is, we raden dit ten strengste af.
  • “Fuck, ik moet echt even mijn moeder bellen..” – Serieus? Waarom dacht je tijdens the deed aan je moeder? Wij hebben hier echt snel een uitleg voor nodig.
  • “Waar is de condoom heen?” – Pijnlijke kwestie. Meer kunnen we er ook niet van maken.
  • “Kan je me zo helpen herinneren de was op te hangen?” – We gaan er maar even vanuit dat de partner in kwestie het niet zo enerverend vond als gehoopt.
  • “Ik heb de pil niet geslikt deze week.” – We zouden echt willen dat we deze quotes verzonnen, maar helaas.
  • “Ik hou van je.” – Context: ze kenden elkaar nog geen maand. We snappen dat de testosteronbommen soms gekke dingen met je kunnen doen, maar hou je een beetje in.
  • “Ja, goeie, dat deed ik met mijn ex ook altijd.” – Deze quote spant de kroon als we het hebben over niet subtiele opmerkingen.

seks, De slechtste dingen om te zeggen tijdens de <strong>seks</strong>

LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Pusha T schuift aan de tafel van Louis Vuitton
Pharrell heeft als creatief directeur van Louis Vuitton ondertussen zijn hele entourage meegenomen naar het iconische modehuis. In zijn eerste campagne schitterde Rihanna in de spotlights, Jay-Z…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…