Nederlandse Cindy Kimberly schittert als coverster van Maxim

Ja ja, het is weer vrijdag. Dat vieren wij vandaag met de 200e editie van onze Weekend Desires. Dat jij geen genoeg krijgt van deze prachtige ladies, snappen wij helemaal. Daarom gaan we ook nog even steady in dezelfde trend voort. Het herenblad Maxim heeft namelijk een nieuwe prachtdame op de covers staan. Het magazine heeft eerder al stunning celebrities zoals Megan Fox, Hillary Duff en Jessica Alba op de covers gehad. Dit keer is er een hele sexy dame uit ons koude landje aan de beurt: Cindy Kimberly.

Nederlandse godin met Spaanse en Indonesische roots

Het schitterende model is geboren in Amsterdam. Maar, met een Spaanse moeder en een Indonesische vader heeft deze Nederlandse godin een heerlijke latina look geërfd. Met haar ronde en perfecte vormingen, volle lippen en opvallende bruine ogen had ze net zo goed een kind van Sofia Vergara kunnen zijn. Al goed, zoveel schoonheid in één familie zou ook niet normaal zijn.

Cindy Kimberly doet mee aan de hype

Afgelopen maand was het feest met internationale ‘Geen BH-dag’, maar voor Cindy Kimberly duurt het feestje nog wat langer. In Maxim is deze hotte Nederlandse dame met Spaanse roots namelijk veelvoudig topless terug te vinden. Dat vinden wij helemaal top, ha. Het model dat ook designer, fotograaf, influencer en hobby-schilder is op de covers te zien in Monte Carlo.

Cindy Kimberly werd in 2015 beroemd nadat Justin Bieber haar scoutte. Sindsdien heeft de 22-jarige shoots gehad voor Vogue, Marc Jacobs, Philip Plein en de Cosmopolitan. Niet genoeg van deze schitterende dame gezien? Snappen wij heel goed, check dan hier meer over Cindy Kimberly in Maxim.

https://www.instagram.com/p/CHreikCARBq/