Dit wist jij nog niet over de jongeheer

CREDITS: Bigstock

We leven met ruim zeven miljard mensen. Ongeveer de helft hiervan zijn mannen. En er zwengelen dus ook ongeveer 3.5 miljard piemels rond. Dat zijn veel jongeheren, leuters, lullen, dollo’s en pikken. Aan welke kant ‘ie ook hangt, hij is altijd van de partij. De ene keer wat enthousiaster dan de andere keer. Hoewel je 24/7 met je piemel samen bent zijn waarschijnlijk nog dingen die je nog niet wist over je zaakje daar beneden. Vandaag zetten we hem in het zonnetje aan de hand van verrassende feiten.

Negen dingen die waarschijnlijk nog niet wist over je piemel

Solo verwennerij

Wist je dat sommige mannen hunzelf kunnen pijpen? Eén op de 400 mannen kan zichzelf bevredigen. Wel moet je enige lenigheid hebben en een grote piemel. Dus misschien is zo’n yogalesje het proberen waard.

Phallofobie

Je hebt tegenwoordig overal wel angststoornissen voor, dus ook voor piemels. Als je vriendin Phallofobie heeft is dat mooi k*t. Want dat betekent dat ze dan bang is voor je piemel. Dus je kan die geile vrijpartij maar mooi vergeten.

Klaarkomen

Mannen komen gemiddeld zes seconden klaar. Terwijl vrouwen maar liefst 23 seconden klaarkomen. Oneerlijk.

piemel, Dit wist jij nog niet over de jongeheer
Foto: Screenshot American Pie | Universal Pictures

“Size doesn’t matter”

Helaas mannen. De grootte je piemel doet er wel degelijk toe. Hoe langer je penis is, hoe groter de kans dat je sperma op de goede plek komt.

Double penetration?

Er zijn mannen met twee penissen geboren. Deze zeldzame afwijking heet Diphallus of Peniele duplicatie. Nee, dit wordt niet gebruikt voor dubbele penetratie tijdens de seks. In de meeste gevallen wordt de extra penis verwijderd. Oef.

Roken maakt je piemel kleiner

Slecht nieuws voor paffers onder ons. Roken is namelijk funest voor de lengte van je piemel. Nicotine tast namelijk je piemel zo erg aan dat ie één centimeter krimpt. Dus: is die nicotinestik in de ochtend écht van levensbelang?

piemel
Foto: Katarzyna Urbanek

Besneden piemel

Wereldwijd is één op de zes mannen besneden. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zijn ongeveer 30 procent van de Nederlandse mannen besneden.

Niet zonder breuk of scheuren

De meest voorkomende oorzaak van een penisbreuk of scheur is: krachtige masturbatie. Maar ja, sommige risico’s moet je nu eenmaal nemen in het leven.

Gemiddelde lengte

Vraag je jezelf ooit af of je piemel te klein of te groot is? Dan stellen we je een beetje gerust. De Nederlandse mannen zijn namelijk groot geschapen en staan zelfs op de derde plek in de Europese ranglijst. De gemiddelde penislengte is 15,87 centimeter. Binnen Europa zouden de IJslandse mannen de grootste erecties hebben. Altijd weer die Guðmundur.

gemiddelde lengte penis
Foto: Bigstock
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…