F*ck yes: Netflix heeft heel goed nieuws voor Peaky Blinders-fans

CREDITS: Screenshot Peaky Blinders | BBC Studios

Ongeveer twee maanden geleden kregen we te horen dat seizoen 6 van Peaky Blinders ‘binnenkort’ komt. Fijn, zo’n update. We zitten namelijk nog steeds op de schopstoel. De streaminggigant laat zojuist weten dat de opnames van het zesde seizoen erop zitten. De Peaky fookin Blinders zijn dus weer in aantocht, en we hebben weer ongekend veel zin om Tommy Shelby en zijn bende in actie te zien.

De opnames van Peaky Blinders seizoen 6 zijn afgerond

Tijdens de vorige update zei Netflix: “En ja, we hebben gemerkt dat wij er een andere betekenis van ‘binnenkort’ op nahouden dan jullie. Maar dat wil niet zeggen dat het er niet aan komt!!”. En dat blijkt, want twee maanden daarna zitten de opnames er pas op. Maar het wachten zal ongetwijfeld worden beloond.

Geduld

Geduld is een schone zaak. We wachten namelijk al enige tijd op dit nieuwe seizoen. Anthony Byrne staat achter de knoppen tijdens de opnames en plaatst op zijn eigen Insta ook dat de opnames “Done & Done & Done” zijn. Ondanks er nog geen datum is vastgesteld komt seizoen zes steeds meer in zicht. En dat is nog niet eens het einde, er komt naar alle waarschijnlijkheid nog film en misschien nog verschillende spin-offs. Maar eerst, seizoen 6…