Officiele Peaky Blinders game aangekondigd voor PS4 en Xbox One

CREDITS: Screenshot Peaky Blinders | BBC

Fans van Tommy Shelby, Arthur Shelby en Polly Gray opgelet: de officiële game van Peaky Blinders is aangekondigd. Het gaat om Peaky Blinders: Mastermind en de game zal te spelen zijn op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Deze zomer zal de game uitkomen en het lijkt een soort puzzle game te gaan worden.

Officiële Peaky Blinders game aangekondigd

Voor sommigen zal het misschien een teleurstelling zijn dat het geen open-world game is zoals GTA. Want, eerlijk is eerlijk, dat zou wel heel dik zijn. In de trailer is te zien dat je de controle krijgt over zes leden van de beruchte Shelby-familie. Net zoals in de serie is een deel van de familie wat hardhandiger dan het andere deel. Het wordt in ieder geval duidelijk dat je ook in de game kan roepen: well that escalated quickly.

De game ziet er wel een beetje cheap uit als je het ons vraagt. Nu we zo lang hebben gewacht op de game hadden we er wel iets meer van verwacht. Op het eerste gezicht lijkt het meer op een mobile game:

Alle characters hebben eigen unieke vaardigheden. Tommy heeft de skills om zeer bedreigend over te komen en Arthur is een echte vechtersbaas. Polly is weer de beste in lockpicking en John is je man voor brandstichting. Ada zorgt voor alle afleiding en Finn kan met zijn skills zelfs Peter R. de Vries beroven.

Ook de regisseur heeft zich ermee bemoeid

Peaky Blinders: Mastermind is gemaakt in samenwerking met de regisseur van de serie: Steven Knight. Het verhaal van de game zal een prequel zijn voor het eerste seizoen. Als je de serie hebt gezien, waar we vanuit gaan, kun je dus weer even back in time. Mocht je de serie nog niet gezien hebben, schaam je!

Peaky Blinders: Mastermind, Officiele Peaky Blinders game aangekondigd voor PS4 en Xbox One
Foto: Screenshot Peaky Blinders | BBC
LEES OOK
MANIFY Gift Guide: Father’s Day
Ja, ja. De dag waarop je jouw ouweheer in het zonnetje gaat zetten, komt er weer aan. En dan hebben we het natuurlijk over Vaderdag. Wat heeft-ie…
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Inspiratieguide voor de grandpa core-stijl
Ontwerpers die de verstofte schoenenkast van je opa als inspiratiebron gebruiken voor nieuwe sneakers en een overvloed aan cardigans op straat. Grandpa core is in volle motie.…