Dit is de gouden tip voor onregelmatige baardgroei

Héél veel goede hoop, maar een ronduit karig eindresultaat: een baard creëren met gaten erin kan een hele opgave zijn. Toch is er ook nog hoop voor mensen die zich aangesproken voelen. En daar mogen we de wetenschap voor bedanken.

Dankzij de wetenschap: doei onregelmatige baardgroei

Je hoeft je niet voor onregelmatige baardgroei te schamen. Helemaal niet zelfs, maar het kan vervelend zijn. Ondanks dat het trimmen op één lengte bijvoorbeeld een oplossing is, is dat het nét niet. Je wil een échte baard. Vol van smaak (of haar) en waar je trots op kan zijn. Daarom hebben we ein-de-lijk dé gouden tip gevonden die jouw baard naar het gewenste niveau tilt. Heerlijk.

, Dit is de gouden tip voor <strong>onregelmatige baardgroei</strong>
Foto: Allef Vinicius

Neofollics Beard Growth Supporting Tablets

Neofollics gaat je daarbij helpen. Door middel van wetenschap maken ze zich daar al jaren hard voor het stimuleren van haargroei. Niet alleen bovenop je kruin, maar ze helpen ook mensen aan gezichtsbeharing. De nieuwe productlijn is de volgende stap in de baardgeschiedenis: Beard Growth Supporting Tablets.

Om onregelmatige baardgroei tegen te gaan gebruikt Neofollics een ultieme mix van natuurlijke ingriedenten om verschillende aspecten te stimuleren. De baardtabletten zijn magisch, maar wel op een wetenschappelijke manier. Zo stimuleren ze haargroei, verlengen ze de haargroeifase, wordt de huidconditie verbeterd, krijgt je baard essentiële voedingsstoffen en wordt de gezondheid van haarfollikels vergroot.

Dit zijn geen malse beweringen. Maar daar heeft Neofollics alle reden toe. De wetenschappelijke benadering van Neofollics zorgt ervoor dat er échte resultaten worden geboekt. Het is namelijk het ingrediëntelijstje waar ze zichzelf mee onderscheiden:

  • Ashwagandha, D-asparaginezuur en testofen verhogen testoteronniveau’s
  • Taurine en MSM creëren bouwstenen voor extra haargroei (voor de gezondheid van de haarzakjes. Taurine vormt het eiwit van het lichaam (keratine is er een van) en MSM helpt de band te versterken tussen keratinemoleculen in het haar.
  • Vitamine B6, biotine en vitamine D3 leveren de essentiële voedingsstoffen
  • Nicotinamide en vitamine B5 creëren de juiste vochtigheid waardoor de baard wordt gevoed.

, Dit is de gouden tip voor <strong>onregelmatige baardgroei</strong>

3-staps-strategie

De tabletten zijn super easy om te gebruiken en de eerste resultaten zie je na drie tot zes maanden. Hélemaal als je de tabletten combineert met de bestaande Neofollics-producten. Om optimaal resultaat om jouw baardgroei te stimuleren, is de 3-stap-strategie je houvast: tabletten, roller, serum. Hier in één keer op de ‘kin’ te tikken.

  • Stap 1: twee tabletten van Beard Growth Supporting Tablets per dag met water innemen, tijdens of na je eten.
  • Stap 2: stimuleer je haar en maak je huid klaar voor het absorberen van baardgroeiserum met de Enhancing Roller. Het rollen zorgt voor een beter efficiëntie en uiteindelijk betere resultaten. Doe dit drie tot vier keer per week.
  • Stap 3: maak de verzorging af met baardgroeiserum. Doe dit één tot twee keer per dag.
, Dit is de gouden tip voor <strong>onregelmatige baardgroei</strong>
Foto: Bigstock