Onderzoek: mannen met tatoeages hebben meer kans op seks

CREDITS: Unsplash | Jake Davies

Dominant, aantrekkelijk, gezond en mannelijk. Zo komt een man met een tatoeages over bij een vrouw. Mannen met tatoeages hebben dus meer kans op seks. Een vrouw ziet deze kenmerken namelijk graag terug in bed. Mocht je dus nog een bovenlijf hebben zonder plakplaatjes erop, dan is het nu tijd om daar nog eens goed over na te denken.

Mannen met tatoeages hebben meer kans op seks

Het onderzoek is uitgevoerd door hoge piefen van de Jagiellonian University Medical CollegeIn totaal hebben bijna 2600 vrouwen deelgenomen aan het onderzoek. Ze kregen verschillende foto’s te zien van mannen met tatoeages én zonder tatoeages. Iedere foto moesten ze ranken in de categorieën:

  • Dominantie
  • Aantrekkelijkheid
  • Agressie
  • Gezondheid
  • Mannelijkheid

Het is een onderzoek in de categorie Personality and Individual Differences. Vrouwen beoordeelden mannen met tatoeages als dominanter, mannelijker en gezonder. Allemaal kenmerken die een verband hebben met een hoger testosterongehalte. Oftewel vrouwen zien mannen met tatoeages sneller als materiaal om het bed mee in te duiken.

Daarentegen worden ze wel minder snel gezien als relatiemateriaal of al helemaal niet als de vader van hun kinderen. Vrouwen zien al snel een bad boy voor zich. Een beeld wat ze niet voor ogen hebben als toekomstige partner.

Check ook: De beste tattooshops van Nederland.

tatoeages, Onderzoek: mannen met tatoeages hebben meer kans op seks
Foto: Allef Vinicius

Niet alleen vrouwen

Ook een aantal mannen hebben deelgenomen aan het onderzoek. En wat blijkt? Niet alleen vrouwen vinden mannen met tatoeages aantrekkelijker. Mannelijke deelnemers gaven ook aan dat ze andere mannen met tattoos meer kans geven om een vrouw te fixen. De mannen zagen hen als concurrentie en ze wilde graag de strijd aan gaan met hen.

Mocht je dus vaker een onenight-stand willen dan kun je serieus overwegen om een tattoo te laten zetten. Ben je op zoek naar relatiemateriaal dan is het juist onverstandig. It’s your call.

Als je het ziet zitten om vaker casual seks te hebben dan hebben we hier wat inspiratie voor je: Tattoo inspiratie: 18 minimalistische tatoeages voor mannen.

tatoeages
Foto: Cem Saka