Netflix kondigt zesdelige spin-off serie van The Witcher aan

CREDITS: Screenshot The Witcher | Netflix

Big news! Netflix heeft een spin-off van de immens populaire serie The Witcher aangekondigd. Het gaat om een zesdelige prequel die zich 1200 jaar vóór de wereld van The Witcher afspeelt. De streamingdienst heeft het beestje ook al een naam gegeven: The Witcher: Blood Origin. Het verhaal zal gaan over het ontstaan van de eerste Witcher én de gebeurtenissen die leiden tot de samensmelting van de werelden van monsters, mensen en elven.

The Witcher spin-off serie komt eraan!

Declain de Barra, Executive Produdcer en Showrunner, zegt over de aanstaande klapper op Netflix: ‘The Witcher: Blood Origin vertelt het verhaal van de Elven-beschaving vóór haar val en onthult vooral de vergeten geschiedenis van de allereerste Witcher.’ Het zijn veelbelovende woorden, waar alle fans al lang naar uitkijken.

Lauren Schmidt Hissrich, Executive Producer, laat weten dat er nieuwe personages komen. Hij kan niet wachten om die aan alle kijkers voor te stellen:  “Het is een spannende uitdaging om The Witcher-universum te verkennen en uit te breiden, en we kunnen niet wachten om fans kennis te laten maken met nieuwe personages en een origineel verhaal dat onze magische, mythische wereld nog meer zal verrijken.”

Succes The Witcher

De serie The Witcher is een ware hit op Netflix. In december 2019 ging de serie online en er werd al snel een tweede seizoen aangekondigd. Die heeft door de coronacrisis nog even op zich laten wachten. Wanneer die online komt is nog even afwachten. De hoofdrol – monsterjager Geralt – wordt vertolkt door de ultieme baas Henry Cavill.