Netflix dropt brute trailer van La Casa seizoen 5

Boem. Hier gaan we. Hier zaten we al een tijdje op te wachten. La Casa de Papel seizoen 5 staat al een tijdje op de planning, maar een trailer hadden we nog niet. Tot nu. Netflix heeft met veel bombarie de trailer gedropt. En iedere seriefan kan nu zijn geluk niet op. Want: het is La Casa. 

Trailer La Casa de Papel seizoen 5

En we krijgen niet zomaar een trailer voorgeschoteld. Het is 1:52 minuut pure spanning op je beeldscherm. In de vorige teaser zagen we El Profesor al in de problemen zitten. Nu wordt er over die situatie iets meer duidelijk. Verder zie je dat het leger de bank heeft omsingeld waar het team inzit. Netflix zelf hierover: ”De bende zit al meer dan 100 uur in de Bank van Spanje en de professor loopt gevaar. Tot overmaat van ramp komt er een nieuwe tegenstander aan: het leger.”

De trailer gaat onder de naam La Casa de Papel: Part 5 Vol 1. Dat komt door de opsplitsing van het laatste seizoen. Seizoen 5 wordt door Netflix in twee delen aan de man gebracht. Deel 1 verschijnt 3 september op de streamingdienst. Nog een maandje wachten dus…

Bizarre trailer

De trailer is ongekend bruut. In amper twee minuten krijg je genoeg actie voor de komende paar jaar. Zo zie je Tokio iemand volledig in elkaar trappen en El Profesor beschoten worden. Daarnaast zie je Helsinki met, zo lijkt het tenminste, met een lijk rondlopen.

We kunnen alleen maar zeggen: check het zelf maar: