Netflix dropt eerste trailer van Nederlandse ‘seks-serie’ Dirty Lines

CREDITS: Netflix Media Center

Een Nederlandstalige serie op Netflix. Hebben we daar eerder een succesverhaal over gehoord? Roept daar iemand Undercover? Dat drugs goed gaat in de Nederlandse film scene is duidelijk. Nu hoopt Netflix daar weer de vruchten van te plukken. Dirty Lines moet namelijk de volgende klapper worden.

Dirty Lines: eerste teaser

Dirty Lines vertelt het verhaal van een Nederlands bedrijf in de sekstelefoonlijnen. Teledutch is opgericht door twee Nederlandse broers en ze verdienen er geld mee als water. Het is één van de grootste Europese ondernemingen op het gebeid van telefooonseks. Dit gebeurt allemaal in ’87: een tijd waarin de Nederlandse samenleving snel veranderde.

Er is veel hoop, omdat het de laatste jaren zijn van de Koude Oorlog. Jongeren worden geïnspireerd om volop te gaan leven. Drugs, feesten, seks enz. Amsterdam is het epicentrum van een culturele evolutie. DJ’s maken overuren met het draaien van housemuziek en de liefdesdrug XTC zorgt voor heel wat knuffelsessies.

, Netflix dropt eerste trailer van Nederlandse ‘seks-serie’ Dirty Lines
Netflix

Telefoonseks

Psychologiestudente Marly Salomon gaat werken bij het nieuwe, extreem hard groeiende sekstelefoonlijn-bedrijf. Ze wordt volledig meegezogen in de wilde en snelle transformaties. Van werken in een garage tot aan tafel zitten met de grootste bazen van Europa.

“De sekstelefoonlijnen boden een nieuwe manier om anoniem seks te ervaren, waardoor niet alleen de moraal van de consumenten, maar bovenal dat van hun bedenkers voorgoed veranderde,” vertelt Netflix zelf hierover.

De eerste trailer, die heerlijk old school is, is veelbelovend. Je krijgt spontaan zin om terug in de tijd te gaan. Misschien hadden ze toch gelijk: ‘Vroeger was alles beter.’