NASA onthult haar 20 mooiste foto’s van de aarde

CREDITS: NASA | Unsplash

Een ‘wow-moment’ kan nóóit kwaad. Zo’n moment maakt je dag gewoonweg weer even beter. NASA is daar vandaag verantwoordelijk voor. De National Aeronautics and Space Administration heeft een video gedeeld waarin de mooiste foto’s van de aarde worden uitgelicht. Vanuit de ruimte natuurlijk…

Bereid jezelf voor, want er komt een ‘wow’ aan.

NASA deelt de mooiste foto’s van de aarde

Alle foto’s zijn gemaakt door de astronauten die in 2020 aan boord van het International Space Station (ISS) hebben gewoond en gewerkt. Het was sowieso een speciaal jaar voor ISS. In november waren er namelijk voor het twintigste jaar op rij mensen aan boord van het ruimtestation. Tot nu toe zijn er 242 mensen geweest en die knappe koppen hebben weer meer dan 3000 wetenschappelijke experimenten uitgevoerd.

nasa
Foto: NASA

NASA deelt de foto’s graag met de mensen op aarde. ”De mannen en vrouwen die op het internationale ruimtestation wonen en werken, maken elk jaar duizenden foto’s van hun thuisplaneet.” Deze twintig voorbeelden zijn door de fotografen zelf gekozen als favorieten van 2020.

Foto’s van Parijs, Cuba en Canada vanuit de ruimte

Dat de aarde mooi is, weten we. Maar toch is het goed om onszelf dat zo nu en dan te beseffen. We delen graag foto’s van het mooie Zweden of Patagonië, alleen vanuit de ruimte is toch alles anders. Zo zie je in de video een bizarre foto van ‘Paris at Night’ en krijg je eilanden als Cuba te zien zoals ze bedoeld zijn. Machtig mooi.

nasa
Foto: NASA