Morena Beltran is de mooiste voetbalpresentatrice ter wereld

De tijd dat we iedere vrouw buitenspel moeten uitleggen lijkt voorbij. Het damesvoetbal zit al jaren in de lift. Zo werd het Nederlands vrouwenvoetbalelftal in 2017 Europees kampioen en eindigde het team tweede tijdens het wereldkampioenschap in 2019. En wat te denken van onze eigen Hélène Hendriks die wekelijks tijdens voetbalprogramma’s mannen laat slijmen voor de buis…

Je kan dus wel stellen dat we hier in NL bevoorrecht zijn qua dames en voetbal. Daarentegen moet je wel verder blijven kijken dan je neus lang is. Vandaar dat we een reisje maken naar het voetballand Argentinië, want daar verschijnt de beeldschone Morena Beltrán wekelijks op tv.

Voetbalpresentatrice Morena Beltrán is de állermooiste

Morena Beltrán. Lionel Messi. Diego Armando Maradona.

In that order.

Man, we zijn zó verliefd geworden op Argentijnse Morena dat we haar verkiezen boven deze twee voetballegendes. De blonde voetbalpresentatrice steelt wekelijks de show op tv bij SportsCenter ESPN. Terwijl ze ons ook nog eens laat meegenieten van haar personal life via Insta. Een bloedmooie Zuid-Amerikaanse dame met een passie voor voetbal? Damn.

Hét gezicht van 90 Minutos ESPN

Het concept is eigenlijk best simpel: voetbal combineren met een mooie dame. Succes gegarandeerd. Alhoewel de dame in kwestie wel verstand moet hebben van voetbal, want anders zijn de mannen er ook snel klaar mee.

Mevrouw Beltrán heeft er zeker verstand van. Sinds jaar en dag plaatst ze al foto’s van voetballegendes op haar eigen Insta. In die posts legt ze uit waarom zij vindt dat de desbetreffende spelers legendes zijn. Dan ben je volgens ons – om in voetbaltermen te blijven – met de wedstrijd bezig.

Foto’s van Morena Beltrán

Thank god she has Insta. Als je de foto’s van Morena bekijkt weet je het zeker: God heeft een vinger in de pap gehad. Of is het toch de Argentijnse hand van God? De presentatrice heeft namelijk alles: lange blonde haren, sprankelende ogen, een bloedmooi lichaam, gezond verstand én een vlotte babbel.

Anyway. Hieronder kun je genieten van de mooiste voetbalpresentatrice ter wereld, Morena Beltrán.

Check ook: Zó mooi zijn de vrouwen uit Vikings in real life

https://www.instagram.com/p/B09lfzXBOgL/

https://www.instagram.com/p/CM-ffWPB6Ep/

 

https://www.instagram.com/p/B_VP4EahEVQ/

https://www.instagram.com/p/CJt4JpEBNJf/

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…