Dit zijn de 10 mooiste vrouwen van NL, met op 1: Monica Geuze

CREDITS: Jasper Rens van Es // FHM

Dat we veel mooie vrouwen in Nederland is een understatement. En als het over mooie vrouwen gaat, dan denk je aan de FHM500. Ieder jaar maakt het magazine de 500 mooiste vrouwen van Nederland bekend. Genieten geblazen. Afgelopen week was het weer tijd en ons land heeft zichzelf van zijn beste kant laten zien. Wát een verschijningen.

Top 10 mooiste vrouwen van Nederland volgens jullie

Het liefst benoemen we natuurlijk alle 500 toppers uit de lijst, want dat zijn ze zeker wel waard. Maar voor deze keer houden we het bij de top 10. In totaal is er maar liefst zes miljoen keer gestemd en dat heeft de volgende ranking opgeleverd:

10. Nina Warink

In deze lijst staat ze misschien als ‘laatste’, maar dat zegt he-le-maal niets. Ze is namelijk uitgeroepen tot Social Media Queen 2021 en dat is meer dan terecht. Ze is groot geworden in de wereld van YouTube en Insta. Kalvijn is de gelukkige man die met deze vrouw aan zijn zijde mag lopen, en daar mag je best jaloers op zijn. Kijk zelf maar:

9. Katja Schuurman

Katja Schuurman staat bij iedereen man hoog op het lijstje. Met haar 46 jaar zorgt ze ervoor dat zowel jong als oud warm wordt. Na haar doorbraak in GTST (1994) begon deze machtige krullenbol door het hoofd van menig man te spoken. Twintig jaar later is dit nog steeds het geval. Mevrouw Schuurman kennende is ze voorlopig nog niet weg te slaan uit deze lijst. En daar zijn we natuurlijk maar al te blij mee.

8. Maan de Steenwinkel

Deze dame maakte haar doorbraak nadat ze de The Voice of Holland in 2016 won. Die optredens waren natuurlijk niet alleen machtig omdat ze fantastisch kan zingen, ze ziet er ook gewoon fantastisch uit. Dit jaar betreedt ze voor het eerst de top 10 van de FHM500 en als het aan ons ligt gaat ze daar voorlopig ook niet meer weg.

7. Sylvana IJsselmuiden

De titelverdedigster van vorig jaar gaat er deze editie vandoor met de zevende plek. Het boegbeeld van Dumpert is gek van auto’s, maar is ook niet vies van een gewaagd kiekje op Instagram. Wát een plaatje. In 2018 was ze de hoogste nieuwkomer en vorig jaar pakte ze de titel. Daarmee heeft ze al twee FHM-shoots te pakken en het zal ook niet lang duren voordat daar een derde bij komt. Gelukkig.

6. Yolanthe Cabau

Yolanthe kan natuurlijk niet ontbreken in de rijtje. Vorig jaar werd deze machtige vrouw verkozen tot all-time favorite. Yolanthe stelt ons nooit teleur en lijkt ieder jaar nóg mooier te worden. Daarom een verdiende zesde plek voor deze dame. De op Ibiza geboren schoonheid is op dit moment voornamelijk te vinden in Los Angeles.

https://www.instagram.com/p/Bzm4wgIC3EB/

5. Geraldine Kemper

Geraldine Kemper staat op de vijfde plek in deze lijst. Deze presentatrice is een favorietje hoor. Ze schittert, ze straalt, ze is zichzelf. En bovenal: ze is bloedmooi. Geraldine is eigenlijk gewoon een lopende mannen- en vrouwenverslinder. Toch?

4. Imaan Hammam

Vanaf haar jongere jaren is deze vrouw al te vinden in het modellenwerk. Op 13-jarige leeftijd werd ze gescout terwijl ze onderweg was naar de trein, en dat zegt veel. Deze Marokkaans-Egyptische dame bevindt zich al enige tijd in de internationale top. Een vierde plek dus op zijn plek.

3. Victoria Koblenko

Mevrouw Koblenko staat op nummer drie en gaat er dit jaar vandoor met de FHM all-time favorite award 2021. Ze heeft voor de vierde keer een shoot te pakken en daar plukken wij de vruchten van. We kunnen namelijk gewoonweg geen genoeg krijgen.

2. Doutzen Kroes

Wie kent d’r niet? Deze naam klinkt als muziek in de oren als het gaat om mooie vrouwen. Ze representeert ons land al jaren als het gaat om schoonheden in Nederland. Doutzen heeft hiermee een zilveren plak te pakken in de editie van 2021. Met haar 6,6 miljoen volgers op Insta vermaakt ze ongekend veel mensen. En als je een beetje man bent, ben jij er daar één van.

1. Monica Geuze

Daar is ze dan, de mooiste vrouw van Nederland. Monica Geuze voert de lijst aan en wint deze award voor de eerste keer. Monica is meer dan een mooie vrouw, ze presenteert, maakt podcasts, heeft boeken gepubliceerd en bezit een succesvol YouTube-kanaal. “Ik vind het een eer en een groot compliment dat ik ben uitgeroepen tot Mooiste Vrouw van Nederland. De titel an sich betekent voor mij niet heel veel. Ik denk dat niemand zich de mooiste vrouw van iets voelt. Ik zou willen dat elke vrouw zich de mooiste vrouw ter wereld zou voelen. Zo’n titel voegt pas iets toe als je het zelf gelooft.”. 

Monica komt hierdoor in een indrukwekkend rijtje te staan waar onder anderen Sylvie Meis, Chantal Janzen, Yolanthe Cabau en Katja Schuurman zich ook in bevinden. “Ik vind het wel een bizar rijtje. Het zijn stuk voor stuk ontzettend knappe en inspirerende vrouwen. Maar Doutzen of Yolanthe voelt nog steeds heel erg out of my league hoor. De titel voelt nu misschien wat onwennig, maar over 40 jaar denk ik ‘Wow, wat vet! In 2021 was ik gewoon nummer 1.”. En daar mag ze natuurlijk best trots op zijn.

De FHM-500 kan je nu op de kop tikken. Hier vind je ‘m online, maar de 500 mooiste vrouwen van Nederland liggen ook gewoon bij jou om de hoek bij Kruidvat en Etos.

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden via een modderig zijweggetje langs…