Extreem luxe Monopoly-editie is de Rolls-Royce onder de bordspellen

CREDITS: Winning Solutions

Thuiszitten. Het zit niet in onze aard, maar toch doen we het meer dan ooit. Zelfs Netflix gaat vervelen. Waar je eerst iedere vrijdagavond lam werd in de kroeg, ben je nu degelijk een bordspel aan het spelen. Oké, laten we we eerlijk zijn: zo slecht is dat nog niet. Spellen zijn nog nooit zo populair geweest als nu. En deze luxe Monopoly-editie tilt je ervaring naar het hoogste niveau.

Monopoly-editie van leer is hét kroonjuweel van de collectie

Deze luxe Monopoly-editie is dé parel van het assortiment. Dit indrukwekkende bordspel heeft een tweekleurig houten kast met nopjes houtfineer. Daarnaast is het speloppervlak voorzien van luxe goudfoliedruk. Met een rolgedeelte van imitatieleer ga je dobbelen in stijl.

Monopoly-2
Foto: Winning Solutions

Niet voor slechte verliezers

Je bergt jouw stacks op in luxe geldlades met een gouden handvat. Daarnaast vind je in de overige lades andere Monopoly-spelcomponenten, waaronder: vergulde huizen, een eigendomsakte in imitatieleer, premium kaarten en geld.

Monopoly staat bekend als hét bordspel dat het geduld van mensen test. Zo kan je door één keer dobbelen je hele vermogen kwijt zijn. Dus ben je een slechte verliezer? Gooi je weleens met dingen als je verliest? En heb je geen spel meer over omdat je alles molt…

Dan ga je met deze editie wel beter nadenken. De luxe Monopoly-editie is namelijk een echte stunner met een flink prijskaartje: € 207. Een tikkie duur, maar het zal een unieke toevoeging aan je collectie. Mocht je geen zin hebben om te spelen, dan kun je ‘m altijd een plekje geven in het interieur.

Foto’s: Winning Solutions