Moederdag Gift Guide: ultieme cadeaus waar ze wel blij van wordt

CREDITS: Stil - Unsplash

Hoe je het ook went of keert, je moeder is de belangrijkste vrouw in je leven. Althans, dat zou zo moeten zijn. Niemand houdt zo onvoorwaardelijk van jou als je mams. En daarom ga je haar tijdens moederdag eens flink in de watten leggen. Hoe dan, horen we je vragen. Daar gaan wij je bij helpen. Geef haar dit jaar een cadeau waar ze écht iets aan heeft, of bijvoorbeeld een cadeau om samen iets tofs te gaan doen! Lees hieronder een aantal tips.

Cadeaus waar jij je moeder zeker mee gaat verrassen

Emma – Hug verzwaringsdeken

Moeders zijn toppers, toppers die bijna moeten vechten voor een momentje voor zichzelf. Een huis onderhouden, werk, liefde, gezondheid, een sociaal leven, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zie tussen al deze zaken maar eens een balans te vinden. Ze staat op elk moment van de dag voor je klaar, als het nodig is. Ook nu nog.

En dan ’s avonds al die duizenden dingen waar ze mee bezig is van zich af laten vallen en voor een goede nachtrust gaan. Ongetwijfeld hebben we allemaal onze moeder wel eens horen zeggen, dat dat haar niet altijd even goed afgaat. Daarom komt Emma met de Hug verzwaringsdeken, die door middel van duizenden parels je het gevoel geeft alsof je wordt omhelsd.

De druk die deze parels uitoefen, zorgen voor een lagere hartslag en ademhaling, en dus een lager stressgehalte. Daardoor wordt het makkelijker om in slaap te vallen, én om langer te slapen. Zo komt je ma dus aan genoeg slaap en kan ze die duizenden dingen die ze zo goed doet, ook met plezier doen.

, Moederdag Gift Guide: ultieme cadeaus waar ze wel blij van wordt

Hertog Jan – De Proeftuin

Een keer iets anders geven dan een wellness pakket van Rituals of tijdschriftenabonnement van Margriet? Zoek dan niet verder, want Hertog Jan heeft daarvoor een gloednieuw speciaalbier abonnement geïntroduceerd. Als ze ook maar een beetje openstaat voor het concept ‘bier,’ zit je hiermee goed.

Het unieke van dit abonnement is dat je speciaalbieren thuisgestuurd krijgt die nooit op de markt zijn verschenen. Brouwers zijn constant aan het experimenten met nieuwe smaken en bieren, en lang niet alles daarvan komt uiteindelijk in de schappen.

Deze exclusieve bieren krijg jij dus wel! Verder kun je als lid van De Proeftuin een kijkje achter de schermen nemen, krijg je inside information van de brouwers en mag jij de brouwers laten weten wat jij van (nieuwe) bieren vindt. En dit alles voor 130 euro per jaar, of 35 euro per kwartaal. En dan neemt eindbaas Hertog Jan ook de verzendkosten voor zijn rekening.

, Moederdag Gift Guide: ultieme cadeaus waar ze wel blij van wordt

Omoda – Moederdagcadeau-inspiratie

Soms ben je zó naarstig op zoek naar een specifiek cadeau, dat het juist niet lukt. En het wordt hélemaal moeilijk als je van gekheid niet weet waar je moet beginnen met zoeken. Dussss: is een verzamelplaats van toffe cadeaus dé oplossing van de eeuw.

Daar willen we Omoda graag voor bedanken. Ze hebben Moederdagcadeau-inspiratie in het leven geroepen waar je u tegen zegt. Hier vind je in elke categorie iets waar je moeders hart even van gaat kloppen. Van hippe kettingen tot tassen, en van oorbellen tot zonnebrillen.

Alle items zijn lekker geprijsd en met verschillende stijlen te combineren. Ideaal, want dan is de kans des te groter dat je dit jaar wél een goed cadeau hebt. Je moeder zal trots op je zijn.

Omoda, bedankt!

, Moederdag Gift Guide: ultieme cadeaus waar ze wel blij van wordt

Nourished x Romy Natural Hair Care Duo + Dry Shampoo

Het blijft een dingetje bij álle vrouwen: het haar. Een bad hair day? Joe, rennen. Omdat voorkomen beter dan genezen is, kun je jouw moeder dit jaar blij maken met haar natuurlijke staat van haar.

Huh? Kan jij dat voor je moeder fixen? Ja hoor, als je haar het voordeelpakket van Nourished x Romy voorschotelt. Zo geef je haar in één klap natuurlijke Shampoo, natuurlijke Conditioner en natuurlijke droogshampoo. Dit trio is 100% natuurlijk, vegan, diervriendelijk, biologisch afbreekbaar en geschikt voor alle haartypes.

Ja, beste man, zelf vind je misschien die 2-in-1-douchegel met ‘sportgeur’ goed genoeg, je moeder denkt daar anders over. En wij ook…

, Moederdag Gift Guide: ultieme cadeaus waar ze wel blij van wordt

De’Longhi PrimaDonna Soul

Er zijn een aantal momentjes waar iedereen naar verlangt, en moeder al helemaal. Eén daarvan is duidelijk… Koffie. Met een bakkie even de wereld stil laten staan. Daar wordt elke mom blij van.

In de volksmond – in het leven geroepen door De’Longhi – wordt dit een Perfetto moment genoemd. En dit krijg je voor elkaar met de PrimaDonna Soul koffiemachine. De eerste en enige volautomatische espressomachine die haar instellingen eenvoudig aanpast aan de gekozen koffiebonen. Want: elke koffieboon is anders. Dit gaat bij de naam Bean Adapt Technology.

Met de PrimaDonna Soul geef je jouw moeder geen koffiemachine, maar geluksmomentjes. Je geeft haar een cappuccino met de perfecte melkschuimlaag, terwijl ze zich de koningin te rijk voelt door het premium design en de interactie met het full touch kleurendisplay. Elke dag weer.

, Moederdag Gift Guide: ultieme cadeaus waar ze wel blij van wordt

Dyson Corrale stijltang

Oké, oké, we hebben het al een keer over ‘het haar’ gehad, en nu hebben we iets voor je waar we zelf geen kaas van hebben gegeten. Of ja, het komt vaak voorbij, maar dit is toch echt iets voor de dames: een stijltang.

Als we één merk moeten noemen als het gaat om kwaliteit op dit gebied, dan is het Dyson wel. Dus, wil je jouw moeder kwaliteit geven in haartools, ga dan dit jaar voor de Dyson Corrale stijltang. Een stijltang met flexibele platen het haar als het ware ‘vangt’, waardoor de lok van het begin tot het einde de gladde vorm of krul krijgt. Nou, als dat niet mooi klinkt…

Dit zorgt uiteindelijk voor 50% minder hittebeschadiging in vergelijking met andere stijltangen. En dat is wat je wil. Mooi meegenomen: je moeder kan ‘m ook snoerloos gebruiken.

, Moederdag Gift Guide: ultieme cadeaus waar ze wel blij van wordt

Memorial Drive, A Daughter’s Memoir – Natasha Trethewey

Lezen helpt tegen stress en tilt socials skills naar een nieuw niveau. Nu vind jij jouw moeder het meest sociaal van allemaal, maar toch. Een boek hoort gewoon bij een moeder. En een moeder hoort bij een boek.

Memorial Drive van Natasha Trethewey is aangrijpend, ontroerend en ongekend mooi. Het is zo’n verhaal dat je moeder in één week verslindt en het dan gaat aanraden bij haar vriendinnen. Drie keer raden wie dan daarvoor de credits krijgt…

, Moederdag Gift Guide: ultieme cadeaus waar ze wel blij van wordt